Sport » Egyéb sport

Edzőtábort kevertek versennyel

Lejárt a felkészülési időszak a Székelyudvarhelyi ISK-Fejér együttesénél. Az utolsó edzőtábort Nyíregyházán tartották egy sor versennyel egybekötve.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

tamas asztalitenisz
Megterhelő volt a legutóbbi időszak.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. szeptember 12., 16:29
0 hozzászólás. 

A nyírbátori Györfi Tibor asztalitenisz központban készültek az ifi, a serdülő és az újonc kategóriájú udvarhelyi asztaliteniszezők. Az egyhetes edzőtáborban kemény programot állított össze a két vezetőedző, Kiss Zsolt és György István: napi két tréninggel hangolódtak a bajnoki idényre.

A hazafele vezető úton sem tétlenkedett az együttes, hiszen a nagykárolyi edzőközpont meghívásának tett eleget. Itt az újonc és serdülő játékosaink a városnapok alkalmával megrendezett nemzetközi Villa Karul Kupán álltak asztalhoz. A meglehetősen erős mezőnyben a csoportküzdelmek után minden udvarhelyi a tizenhatos főtáblára került.

A Mihály Bence, Puja Attila Tamás, Bíró Norbert, Kövecsi Tamás, Sánduly Levente, Cighir Alex és Tamás Szabolcs alkotta gárda legjobbja végül a legutóbbi játékos lett, aki a döntőben kapott ki csupán. Kövecsi a bronzéremmel vigasztalódhatott. A serdülő kategóriában Demeter Hunor a döntő csoportba került, ahol két győzelemmel és egy vereséggel a dobogó második fokára állhatott.

zuglo asztalitenisz

Az udvarhelyieknek nem volt megállás, Budapest volt a következő állomás. Az újoncok az idénynyitó ranglista versenyen vehettek részt. A magyar élmezőny teljes egészében képviselte magát. Az U13-as kategóriában Tamás, Sánduly és Kövecsi mellett Puja Attila és Cighir Alex is megnyerte selejtezőcsoportját, így az egy héttel korábbi nagykárolyi versenyhez hasonlóan ismét udvarhelyivel volt tele a főtábla. A legjobb harminckettő között óriási csaták zajlottak, végül Tamás jutott a legtovább, az ötödik helyen zárt.

Az udvarhelyi versenyzők az elkövetkezőkben már a hazai bajnokságban gyűjtik a pontokat. Az edzőtáborokra és a versenyekre való eljutást a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal és a Hargita megyei tanács biztosította a klubnak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."