Sport » Egyéb sport

A topon maradt az udvarhelyi birkózás

Sikeres hétvégét tudhat maga mögött a székelyudvarhelyi birkózósport. Az ISK bronzérmet, László Szabolcs aranyat szerzett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

laszlo szabolcs
László Szabolcs nem talált legyözőre.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. november 13., 18:34
0 hozzászólás. 

Zilahon rendezték az ifjúsági 1-es korosztály csapatdöntőjét. A nyolc résztvevő között ott volt a Székelyudvarhelyi ISK is. A Bodrogi Csaba és Katona László által irányított együttes minden párharcban hátrányból indult, ugyanis a 120 kg-os súlycsoportban nem tudott sportolót nevezni.

A csoportban 5–3 arányban veszített a Vajdahunyad és a Bukaresti Steaua ellen, illetve 7–1-re diadalmaskodott Galaccal szemben. A kisdöntőben aztán öldöklő csatában 5–3-ra nyertek a fiatalok a házigazdák ellen, így bronzéremmel térhettek haza.

birkozas, szekelyudvarhelyi isk

A csapat edzője, Bodrogi Csaba portálunknak elmondta: „Büszke vagyok, hogy ismét a dobogóra állhattunk. 6-7 éve folyamatosan jó eredményeket szállítunk, ami azt jelenti, hogy jó szakmai munka folyik. Ezen a hétvégén, szombaton Farkaslakán rendezzük a kadett korosztály csapatdöntőjét. Ott akár az aranyérem is meglehet, de az éremszerzés elvárható cél.

Az Udvarhelyi ISK bronzérmes gárdája: Toma Dan (50 kg), Pál Tibor (55), Gronic Dimitrij (60), Katona Zsolt (66), Balázs Zsolt (74), Szabó László (84), Boros Gábor (97).

Remek eredményt ért el László Szabolcs is a rendőr Eb-n. A Brassói Dinamónál leigazolt székelyudvarhelyi születésű szabadfogású birkózó mindenkit maga mögé utasítva az aranyérmet szerezte meg.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."