Sport » Egyéb sport

Díjazzuk a tippverseny győzteseit

Sokan tippeltek a 2012-2013-as idény Udvarhely körzeti bajnokság, labdarúgó 1. Liga és Bajnokok Ligája mérkőzéseire, mi a legjobbakat díjazzuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

körzeti foci
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. június 24., 17:10
0 hozzászólás. 

A labdarúgás megszállottjai nem csak a cikkeinken keresztül követték a körzeti, országos és az első vonalbeliek játékát, hanem fordulóról fordulóra tippelték meg milyen eredménnyel teljesítenek kedvenceik. Hűséges tippelőink között pontozási rendszer állította fel a végső sorrendet, ami alapján díjazzuk a legjobbakat.

A labdarúgó 1. Liga legjobb tippelője gothard istvan néven regisztrált olvasónk volt, aki 841 pontot gyűjtött össze. Őt követi Cire 806 ponttal, illetve harmadik helyen végzett Laszlo71 795 ponttal.

A Bajnokok Ligája tippverseny első helyén Marton-Molnar Ors felhasználónévvel regisztrált olvasónk 315 pontot gyűjtött, míg a második helyen holtverseny alakult ki k attila és Zolyomi Ferenc között, akik 310 pontot tippeltek össze. Egyforma pontszám esetén a telitalálatok aránya dönti el a helyezéseket, így 14-12 arányban k attila lett második, illetve Zolyomi Ferenc a harmadik.

Az Udvarhely körzeti bajnokság tippelői között mindhárom csoportban díjazzuk az első három tippelőt. Az A csoportban Cire (437), m.arpika (433), Ladó István (428) végeztek, ebben a sorrednben. A B csoportban m.arpika (409), sorbán istván (385), Sándor László (381) a sorrend, míg a C csoportban Gergely Laszlo (453), bodor j. zoltan (450), Sándor László (443) között alakult ki szoros verseny.

Az uh.ro-s pólókat, lábszárvédőket, BL replika labdákat, Nike pénztárcákat tartalmazó nyereménycsomagokat a győztes tippelők átvehetik az uh.ro szerkesztőségében, a Gábor Áron utca 18 szám alatt, munkanapokon 9-16 óra között.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."