Sport » Egyéb sport

Az udvarhelyiek voltak a legjobbak

Szovátán edzőtáboroztak, majd Kézdivásárhelyen versenyeztek az udvarhelyi ISK asztaliteniszezői.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

felkeszules
Kemény edzőtáboron vannak túl az udvarhelyiek
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 21., 14:27
0 hozzászólás. 

Nemzetközi edzőtáborban vettek részt az ISK-Fejér asztaliteniszezői, a tábort a még mindig aktív, Németországban profiskodó udvarhelyi Fejér-Konnert András szervezte. Nemcsak az udvarhelyiek, hanem németországi, valamint marosvásárhelyi és pitești-I sportolók is jelen voltak.

Fejér-Konnert Andráson kívül Nemes Olga, György István, valamint a román válogatott Ionescu Ovidiu vezették a tréningeket. Az egy hétig tartó edzőtábor végén verseny is volt, amin az udvarhelyiek voltak a legjobbak, Mózes Gyula, Demeter Hunor és Tamás Szabolcs végeztek az élen.

Szombaton Kézdivásárhelyen felkészítő versenyen játszottak a csapat tagjai, ahol a házigazdák és az udvarhelyiek mellett francia, magyarországi és német sportolók, valamint erdélyi, de külföldön profiskodó asztaliteniszezők is részt vettek.

Tamás Szabolcs a negyeddöntőben 3-0-ra verte a verseny második kiemeltjét, a Németországban profiskodó Bedő Zoltánt, majd az elődöntőben szoros meccsen, 3-2-re múlta felül a kézdivásárhelyi Kiss Balázst. A döntőben a szintén Németországban játszó Turóczi Andrástól vereséget szenvedett. Demeter Hunor ötödik helyen végzett.

Az udvarhelyiek idehaza folytatják a felkészülést, az augusztus elejei ISK-GÓBÉ Kupára illetve az azt követő EB selejtezőre készülnek. A felnőtt csapatok a szuperligás Kolozsvári Poli ellen játszanak felkészítő mérkőzéseket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."