Sport » Egyéb sport

Megint lesz Sportgála

Márciusban megint sok-sok sportolót fognak díjazni. Javasolhatod, hogy kik legyenek azok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

sportgala-4389
Ismét gazdára találnak a városháza által kiosztott díjak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. január 18., 10:48
0 hozzászólás. 

A polgármesteri hivatal és a Székelyudvarhelyi Sportért Egyesület szervezésében ismét megrendezik a Székelyudvarhelyi Sportgálát. A hatodik alkalommal megszervezett gálán a város legjobb, országos, valamint nemzetközi versenyeken dobogós helyezést elért ifjúsági és felnőtt csapatait, egyéni sportolóit, valamint szabadidős sportrendezvények szervezőit szeretnénk díjazni. Elismerésben részesülnek mindazok, akik 2015-ben munkájukkal és szakértelmükkel hozzájárultak Székelyudvarhely sportéletének fejlődéséhez, ugyanakkor a város azon sportemberei is, akik életük során a városunk hírnevét öregbítették.

A polgármesteri hivatal az elmúlt évekhez hasonlóan a „legnépszerűbb" közönségdíjat is szeretné átadni annak a csapatnak, illetve annak az egyéni sportolónak, aki önöktől a legtöbb szavazatot kapja.

A javaslatokat, szavazatokat 2016. január 31-ig az attila.balint@varoshaza.ro e-mail címre vagy a hivatal székhelyére (Városháza tér 5. szám). Bővebb információért hívják a 0733 313 022-es telefonszámot.

A javaslatban tüntessék fel az illető sportoló, csapat nevét, a sportágat, valamint az egyesület és a klub nevét, címét, amelynek színeiben a versenyeken részt vett, valamint a 2015-ös évben elért eredményt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."