Sport » Egyéb sport

Remekeltek az udvarhelyi autósok Fogarason (VIDEÓ)

Bíró Ambrus Roland és csapattársai szép eredményeket értek el a Fogarason megrendezett versenyen, az összetett mezőnyt vezetik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

biroambrusroland1
Roland nem egyszer lépett fel a dobogó legfelsőbb fokára
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. július 18., 15:25
0 hozzászólás. 

Az országos ügyességi autósverseny bajnokságban újabb fordulót bonyolítottak a hét végén Fogarason, a megmérettetésen az udvarhelyi Rolf Racing Team több sportolóval is benevezett. Az 1600 köbcentis autók A2-es kategóriájában Bíró Ambrus Károly első lett, az összetettben is vezeti a kategóriáját, eddig mindhárom versenyét megnyerte.

A klub sportolói közül a csíkszeredai Szabó Botond a junior kategóriában 2. helyen végzett, a D2 (újonc) csoportot pedig megnyerte. A 14 éves nyárádszeredai Kis Szilárd utóbbiban második lett, a juniorban pedig 4. helyen végzett. A 15 éves, bukaresti Hâmea Vlad  juniorban harmadik helyet szerzett, édesapja Hâmea Remus a D1-ben lett második.

A legnagyobb tehetségnek tartott Bíró Ambrus Roland remekül szerepelt a versenyen: a 17 éves versenyző a junioroknál első lett 41.98 másodperccel, de ő nyerte a D1-es kategóriát is 42.15 másodperccel. Openben és párhuzamos szlalomban második lett – a próbáiról itt és itt is lehet felvételeket nézni.

A csapat 93 pontot gyűjtött a versenyen, ám a bukaresti Ami Racing egyetlen ponttal megelőzte őket. Az összetettben a Rolf Racing vezet, Roland a 2. helyen áll. A következő verseny augusztus 6-7-én lesz Bukarestben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."