Sport » Kézilabda

Behunyt szemmel is győzött volna az SzKC

Nem adott bele apait-anyait az SzKC, de így is kiütötte a sereghajtót. És ez így is van rendjén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkcfogarasA
Fotó: Facebook.com / SzKC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. november 16., 20:54
0 hozzászólás. 

Nagy csaták után egy kis csatát kellett megnyernie az SzKC-nak, az utolsó helyen álló Fogaras volt a szerda esti áldozata. A vendégcsapat nagyon fiatal játékosokból állt, kivéve az egykor Udvarhelyen is megfordult, fogarasi születésű Frățilă Eugent, de ő sérülés miatt nem tudott pályára lépni. Néhány percig a pályán volt viszont a marosludasi Nagy Andrei, aki évekig az SzKC ificsapatában szerepelt.

szkcfogarasCNagyon fiatalok voltak a játékvezetők is, a huszonéves Cazan-Suliman páros – főleg a második félidőben volt néhány érthetetlen ítéletük, de ez a meccs végkimenetelét nem befolyásolta. Fogaras az első félidőben még tartotta a lépést, az SzKC-nál pedig olyanok kaptak lehetőséget, akik általában kevesebbet szoktak játszani – Cristian Ghiță számára például azért volt fontos ez a meccs, hogy a felépülése után egyre jobban játékba lendüljön.

szkcafogarasBNagyon nem erőltette meg magát a csapat, mindenki kapott játéklehetőséget, s ha a mérkőzés közben úgy is tűnt, hogy nem lesz nagy különbség az eredményjelző táblán, a végére mégis 12 lett közte. Folytatás egy hét múlva a szintén nem túl acélos Foksány otthonában – ezzel a csapattal december közepén kupameccsen is találkozik a KC a legjobb nyolc közé jutásért való találkozón. Remélhetőleg egyik mérkőzés sem okoz gondot, mint ahogy a mai sem okozott.

Férfi Kézilabda Bölények Ligája, 12. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC–FOGARASI CSM 34–22 (17–11)

Városi Sportcsarnok, 900 néző. Vezette: Ionuț Cazan és Gesur Suliman (Konstanca)

SZKC: Jokanovic (7 védés, 13 kapott gól) – Baranau 5, Kukoski, Peric 2 (1), Komogorov 7, Onyejekwe 4, Szász 1. Csere: Da Rosa (11/9) – Ghiță 1, Mihalcea 4 (4), Tálas 1, Csog, Markez 5 (1), Ojleski 4, Kuzmanoski, Balázs. Vezetőedző: Vlad Caba.

CSM: Szopka (7/27) – Leordan, Arsene 7 (7), Mateoniu 5, Pasere 4, Dincă 2, Alisie. Csere: Ivanov (0/7) – Mînea, Filip 4, Blaga, Nagy. Vezetőedző: Dumitru Opriș.

Az eredmény alakulása: 5. perc: 3–0, 9. p.: 4–1, 16. p.: 7–6, 28. p.: 15–11, 36. p.: 18–13, 45. p.: 22–27, 50. p.: 25–19, 58. p.: 31–21.

Kiállítások: 8, ill. 4 perc

Hétméteresek: 7/6 ill. 8/7.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."