Sport » Foci

Foci EB: Albert szerint továbbjutnak a hollandok

Kemény hétvége lesz az Eb-n: szombaton és vasárnap hullanak majd a fejek. Ezúttal Albert István értékelt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vanpersiegolja
vanpersiegolja
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. június 16., 09:28
1 hozzászólás. 

Az olaszok nem bírtak a horvátokkal csütörtökön este, az első félidő után kifulladtak, a horvátok egyenlítettek, sőt szinte megnyerték a végül 1-1-re végződő mérkőzést.

A spanyolok szétcincálták az íreket, akik meg kellett tapasztalják, hogy mázlistaként ott lenni egy Eb-n és ott a címvédővel szembeállni nem könnyű dolog, sőt, megalázó pofonba is bele lehet futni (0-4). De mindez eltörpül amellett, amikor rájövünk, hogy milyen szurkolók vannak Európában, pontosabban Írországban. Lenyűgöző, csodálatos, leírhatatlan, egyszerűen gyönyörűszép, amit az ír szurkolók mutattak Gdanskban, négygólos spanyol vezetésnél.

A pénteki ukrán-francia meccs a viharról marad emlékezetes, no meg a sima francia győzelemről (2-0), a svéd-angol (2-3) pedig a fordulatosságáról, s arról, hogy az angolok végre bebizonyították: igenis tudnak jó meccset játszani és nyerni is.

Szombaton az A-csoport utolsó meccsei jönnek, egy időpontban (Csehország-Lengyelország, Görögország-Oroszország, mindkettő 21.45-kor), Albert István egykori labdarúgó, jelenlegi edző szerint az oroszok és a lengyelek lépnek tovább. „Az oroszok túllépnek szerintem a görögökön, s a lengyelekkel együtt jutnak tovább. A cseh-lengyel meccsen szerintem a házigazdák győznek, muszáj lesz a győzelem nekik és fognak is nyerni."

Vasárnap az ún. halálcsoportban a német-dán és a holland-portugál meccseket játsszák, szintén 21.45-től mindkettőt. „Leegyszerűsítem: a németek megverik a dánokat, 9 ponttal elsők lesznek a csoportban. Adok egy esélyt a hollandoknak, szerintem két góllal verik a portugálokat, így továbbjutnak. Úgy érzem, hogy meg tudják csinálni, mert helyzetük rengeteg van és most be is fogják rúgni."



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hofika
2012-06-16 20:31:52
szerintem a hollandoknak semmi esélyük tovább jutni,az idén gyengén teljesítettek

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."