Sport » Foci

Nem bírta a végjátékot a Vasas Femina

Nem bírta az iramot a jóval erősebb vendégcsapattal szemben a Vasas Femina FC, háromgólos vereséget szenvedett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas noi foci
Fotó: Csedő Attila.
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. október 07., 15:35
0 hozzászólás. 

Gyors gólváltással kezdődött a találkozó, hiszen negyedóra alatt már egy-egy találatot összehoztak a csapatok. A Vasas Femina a Kajtár – Balázs, Bertalan, Szőke, Miklós – Albert (90. Elekes), Papp, Bíró, Bálint (87. Hajdó N.), Bartalis (80. Hajdó H.)- Căldare összeállításban játszott, Székely János edző csak az utolsó tíz percben cserélt.

A vendégek jobban kezdték a meccset, s a hetedik percben már be is találtak – azonban a Vasas ezt három perc múlva kiegyenlítette, Bálint Réka volt jókor és jó helyen. Az látszott, hogy a vendégek sokkal jobbak, de a védelmünk tette a dolgát rendesen, Kajtár is többször magabiztosan védett. Azonban a 32. percben egy tizenhét méteres szabadrúgásból bevették a kapuját, Sandu Bianca jól csavart, kapusunk csak beleütni tudott a labdába – több helyzet azonban nem adódott a csapatok előtt, a labda rendszerint nem jutott el a büntetőterületekig.

A második félidő elején azonban Căldare Simona meglépett egy indítással, a védők nem tudták beérni, s a tizenhatosba beérve lőtt a jobb alsóra, a kapufa verte be a labdát a hálóba, szép gól volt.

vasas-2241

Az egyenlítés kicsit felvillanyozta a láthatóan fáradó Vasas-lányokat, de a vezetést nem sikerült átvenni, a vásárhelyiek továbbra is pontosan futballoztak. Azonban a harmadik góljukat nem maguknak, hanem nekünk köszönhették, a 72. percben védelmünkben többen is hibáztak, Roca a kapuba pöckölte a játékszert. Kimaradt még egy nagy helyzetük, aztán tíz perccel a vége előtt 11-esből eldöntötték a találkozó sorsát, a mieink pedig nem játszottak úgy, mint legutóbbi hazai meccsükön. A hosszabbítás perceiben még lőttek egy gólt a vásárhelyiek, egy baloldali beadásra Sandu Cristina érkezett jókor és nem hibázta el, beállítva ezzel a végeredményt.

Bátran felvette a kesztyűt a Vasas Femina, de a sokkal tapasztaltabb Marosvásárhelyi FCM ha nem is simán, de dűlőre vitte a dolgot. Hetven percig egyenlő ellenfeleik voltak egymásnak, de a vendégek a végjátékot jobban bírták.

A forduló másik mérkőzésein: Viitorul Buzău–Navobi Iași 1–6, Szászrégeni Jövő–Brassói Blue Angel 0–7.

Női labdarúgó 1. Liga, 4. forduló

Székelyudvarhelyi Vasas Femina FC-Marosvásárhelyi FCM 2-5 (1-2)

Gólszerzők: Bálint Réka (14.), Căldare Simona (54.), illetve Sipos Kincső (10.), Sandu Bianca (34., 80.-11-esből), Roca Aliz (72.), Sandu Cristina (92.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."