Sport » Foci

Elszenvedte első vereségét a Vasas Femina

Az eddigi idény legizgalmasabb és legkiegyenlítettebb meccsét játszotta a Vasas Femina, de legyőzőre talált a délutáni napsütésben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas-1-2
Țeglea volt a vendégek legjobbja. Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. november 13., 17:19
0 hozzászólás. 

Kitűnő idő, kétszáz hazai néző, valamint a vendégek tizenöt fős szurkolótábora fogadta a csapatokat, akik a másodosztályú női bajnokság idei első rangadóját vívták. A vendégek csapatában idősebb, tapasztaltabb hölgyek léptek pályára, ez mind a labdabirtoklásban, mind pedig a párharcokban megmutatkozott. A Beszterce megyeiek legjobbja a tizedik percben tologatta maga előtt a labdát, majd húszról rálőtte, a laszti pedig a kapuba hullt a léc alatt (0–1). Nem adta fel a Vasas, még nagyon az elején voltunk, Székely János edző is űzte-hajtotta a tanítványait, minden labdáért megharcoltak a lányok, de nem mindig sikerrel, helyzetet sem sikerült összehozniuk. Félóra után a labdát is ki kellett cserélni, mert kiment a levegő belőle... Az új lasztit viszont a vendégek kapusának kellett kikotornia a hálóból nem sokkal a félidő vége előtt. Egy baloldali szabadrúgást a kapufára tenyerelt a borgóprundiak portása, a kapu előtti kavarodásban a csapatkapitány Szőke Emese volt szemfüles, jobbal a hálóba kotorta a játékszert (1–1).

vasas-1A második félidő hetedik percében a vendégek egy szabadrúgásból lőtt kapufával figyelmeztettek, hogy nyerni jöttek. A tapasztalt Țegleát egyszerúen nem tudtuk tartani, néha 2-3 udvarhelyi játékost is megforgatott, tapadt hozzá a labda. A kékmezesek mezőnyfölénye később góllá érett, a 72. percben Rogneant ugratták ki a védőink közül, aki a kifutó Kajtár mellett a hálóba gurított (1–2). Nagy helyzetet csak az utolsó percben tudott összehozni a Vasas, addig csak Caldare próbálkozása után kellett védenie Mateșannak. Nem adta könnyen a bőrét a Vasas, kis szerencsével hozhatta volna a döntetlent vagy akár a három pontot is, de ezúttal a tapasztaltabb együttes győzött.

Női Labdarúgó 1. Liga, 5. forduló (elmaradt mérkőzés)

Székelyudvarhelyi Vasas Femina FC – Borgóprundi Heniu FC 1–2 (1–1)

Sétatéri stadion, kb. 200 néző. Játékvezetők: Bajkó Barna – Szabó Attila, Simó Zoltán.

Vasas Femina: Kajtár – Miklós, Szőke, Balázs, Bálint (Geréd, 90.) – Papp, Bartalis, Albert, Bíró, Filler (Krall 64.) – Caldare.

Heniu: Mateșan – Silas, Nistor, Rus, Buhat (Pop, 35.) – Țarcă, Peride, Cîmpan, Blaga (Veres, 58.) – Țeglea (Ștef, 88.), Rognean.

Gólszerzők: Szőke (37.), illetve Țeglea (10.), Rognean (72.).

Sárga lap: Papp, illetve Nistor, Țeglea.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."