Sport » Foci

Franciaország jobban bírta a hajrát, a nyolc között a gallok

Újabb nyolcaddöntőt közvetítünk élőben a G Music Pubból. Franciaország Nigériával néz farkasszemet a focivébén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

francianigeria
Benzema szaporítja góljai számát?
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 30., 17:10
0 hozzászólás. 

Vége van, a franciák a nyolc között. Jobban bírták a hajrát, megérdemelten győztek. A tippversenyt senki sem találta el itt a kocsmában. 23 órakor a Németország-Algéria meccs jön itt a G Music Pubban, ott dől el, hogy melyik csapat lesz Franciaország ellenfele az elődöntőbe jutásért. Köszönjük a figyelmet!

GÓÓÓL! 2-0 a franciáknak a ráadáspercekben, szöglet után Griezmann zavarja meg a védőt, a labda a csapatkaiptány Yobo lábáról pattant be a kapuba. "Ez eldőlt!" - jegyzi meg valaki. 

Feszültek az utolsó percek, recseg a szotyi a G-ben. Tartják a franciák az eredményt és a labdát.

Griezmann dönthette volna el, most Enyeama védett nagyot.

83. perc, Nigériának rá kell kapcsolni.

GÓÓÓÓÓL! A szöglet után Enyeama rosszul jött ki, Pogba befejelte, 1-0 Franciaországnak a 79. percben! "Ez kapushiba volt!" - egyértelmű.

Megint a kapu elől vágják ki a nigériaiak, majd Cabaye zúdít a felső lécre! Nincs gól. Benzema fejesét üti ki Enyeama, hatalmas védés!

Nem ez lesz a vébé legszebb meccse, az biztos. "Nigéria egyáltalán nem rosszabb, sőt!" - ez a vélemény is igaz. A franciák most uralják a meccset. 

70. perc, Benzema fűzi be a zöldek védelmét, át is pattant a kapuson a labda, Moses vágta ki a gólvonalról!

Odemwingie szúrta rá, Lloris védett, 64. perc. "Itt megint nulla-nulla lesz, az az érzésem!" - osztja meg véleményét a sötétben egy idősebb szurkoló.

Cserélnek a franciák is, de nem kényszerből, Giroud nem ment jól, Griezmann jön a helyére. Tényleg nem mutatnak semmit a franciák a második játékrészben. Mi mutatunk valamit.

francianigeria255. perc, Matuidi kapott sárgát, Onazi a földön, ezért a piros is járt volna, úgy odalépett a francia! A nigériait hordágyon viszik az öltözőbe, kényszercsere, Gabriel jön a helyére.

A francia Varane fekszik sérülten a kapuban. Rendbejön.

Folytatódik a meccs. Jól védekeznek a franciák, továbbrs sincs helyzetük az afrikaiaknak. 48. perc.

Pontatlanok a franciák, az utolsó percekben inkább az afrikaiak támadtak. "Olyan csapatok jöttek fel ezen a világbajnokságon, hogy nem is gondoltam volna." - jön egy megjegyzés. Vége az első félidőnek, egyelőre 0-0. "Gyenge nagyon!" - ez egy másik vélemény. Szünet.

Debuchy volt jó helyzetben, de elég csúnyán mellélőtt. 40. perc. 

Amikor jöttem lefele a G-be, egy másik kocsmából a következő párbeszéd hallatszott ki: "Kinek drukkolsz?", "A franciáknak!" - jött egy borízű hang. "A magyaroknak!" - jött egy pálinkaszagú kiáltás.

A franciák átvették az irányátást, kidolgoztak néhány helyzetet, de gól még nincs. "Rúgd meg, te, ne tapogasd!" - kiállt fel egy vendég.

Eltelt harminc pec, eddig Nigéria veszélyesebb, nem rossz meccs.

Enyeama véd hatalmasat, Pogba megszerezhette volna a vezetést a franciáknak. 24. perc.

francianigeria1A lesekre apropózva mondja az egyik vendég az emlékeit, amikor partjelző volt a körzeti labdarúgó bajnokságban. Beintett egy lest a meccs elején, de az utána kapott verbális agresszió elég volt ahhoz, hogy véglegesen letegye a zászlót a kezéből. Most az amerikai játékvezetőket nem fenyegeti ez a veszély. 

19. perc, Emenike gólt szerez, de les volt, marad a 0-0. Utána Benzemát is lesen találja a labda.

Durva mindkét csapat, még negyedóra sem telt el és az egyik nigériait hordágyon viszik le.

A tippeket megtették a kezdés előtt a G vendégei, recsegve kibomlik az első szotyis zacskó, megnyílnak az első sörök is.

Megkezdődik a találkozó.

Elhangzottak a himnuszok, mind a franciák, mind pedig a nigériai "zöld sasok" nagyrésze hangosan énekelte, utóbbiak közül néhányan imádkoznak is a kezdés előtt. 

A tudósítók szerint a brazíliavárosi stadionban nincsen telt ház, ez egyelőre a G Music Pubról is elmondható, de van helyünk, tipszelvényünk, jó hűvös levegőnk és sörünk.

A kezdőcsapatok névsora, Franciaország: Lloris - Debuchy, Koscielny, Varane, Evra - Cabaye, Matuidi, Pogba, Valbuena - Giroud, Benzema, Nigéria: Enyeama - Yobo, Ambrose, Oshaniwa, Omeruo - Onazi, Mikel, Moses - Musa, Odemwingie, Emenike.

Új nap, új nyolcaddöntő - ismét a G Music Pubból közvetítjük a meccset és a hangulatot.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."