Sport » Foci

Fájdalmas vereségen van túl a Vasas Femina

Az idény legjobb találkozóját játszotta a Vasas Femina csapata, a lányok a végén mégis sírva jöttek le a pályáról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasa kolozsvar3
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. március 29., 13:45
2 hozzászólás. 

Vasárnap délelőtt a listavezető Kolozsvári Olimpia II együttesét látta vendégül a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a női labdarúgó 1. Liga tizenkettedik fordulójában. Dénes Jenő edző a Kajtár – Péter, Bálint, Bíró, Papp, Ambrus, Caldare, Geréd, Krall, Balázs kezdő tizenegyet küldte pályára, a találkozón pályára lépett még Miklós is.

vasas kolozsvar1

A Vasas himnuszára vonultak fel a pályára a játékosok. A rossz idő ellenére is szép számban kilátogató közönség nem csalódott a lányokban, már a találkozó elején a hazaiak diktálták az iramot. Rengeteg helyzetet kialakítottak, de a vendégek hálóőre nagy napot fogott ki, rendre védte Papp, Caldare és Bálint lövéseit. Nagyot harcolt a találkozón Bíró és Ambrus is, remekül készítették elő a helyzeteket, a védelem is tökéletesen működött, igaz, hogy az első részben nem sokat veszélyeztettek a vendégek. A nagy helyzetekből nem született gól, döntetlennel mentek pihenőre a csapatok.

vasas kolozsvar2

A második félidőre is egy magabiztos udvarhelyi csapat jött ki az öltözőből. Továbbra is a hazaiak irányították a játékot, kivéve akkor, amikor a szentgyörgyi Moldovean Cristian játékvezető megkérdőjelezhető döntésekkel a vendégek javára fújt be szabadrúgásokat. A 67-ik percben nagyon könnyen kiállította a hazaiak csatárát, Caldaret. A találkozó vége előtt tíz perccel pedig olyan szabálytalanságot fújt a vendégek javára, amit csak ő látott, ráadásul a szabadrúgásból megszületett a mérkőzés egyetlen találata. Nem adta fel a Vasas Femina, először Ambrus találta el szabadrúgásból a felső lécet, majd a vendégeknek a gólvonalról kellett menteniük az utolsó percekben, az egyenlítés azonban nem jött össze.

vasas kolozsvar5

A lefújást követően sírva hagyták el a játékteret a lányok. Nem a vereség fájt nekik, hanem a játékvezető többszöri rossz döntése törte meg őket. A találkozó végén a dühös szurkolók haragjától csak a csendőrség mentette meg a játékvezetői triót.

vasas kolozsvar

A mutatott játék alapján sima hazai siker kellett volna szülessen, ezt az első félidőben megakadályozta a vendégek kapusa, a második részben a játékvezető. Nem szabad most megtörnie a Vasas Feminának, nagyot harcoltak az idény legjobb mérkőzésén, a hátramaradt két fordulóban ezzel a játékkal biztosan megszerzik a hat pontot. Április 11-én Nagybányán lépnek pályára, majd 19-én Szászrégent fogadják hazai pályán.

Női labdarúgó 1. Liga, tizenkettedik forduló

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Kolozsvári Olimpia II 0–1 (0–0)
Gólszerző: Ciolacu Mihaela (80.)
Kiállítva: Simona Caldare (67.)



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2015-03-29 20:33:41
Persze, hogy kikönyökölt a dákó-római intelligencia... Agyon kellett volna verni a bírót.
avatar
hahaha
2015-03-30 10:50:51
Látom a székely még olyan sincs.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."