Sport » Foci

Tovább robog a Vasas-vonat

Későre sikerült megtörnie a gólcsendet a Vasas Feminánank, de akkor nagyon.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

DSC1691
Vasas-öröm, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. április 02., 13:06
0 hozzászólás. 

Târgoviște volt a Vasas Femina ellenfele a vasárnap délelőtti bajnokin. Székely János edző a KajtárCaldare, Péter, Kiss, Krall, Geréd, Papp (György), Dávid, Benő (Berkeczy), Marinescu (Tóásó), Bíró (Kecseti) kezdő tizenegyet küldte pályára a szikrázó napsütésben.

A meccs elején folyamatosan támadt a Vasas, de lövésig nem jutottak el, Papp Szidi messziről szúrt rá egyet, de a vendég kapusnak nem kellett közbelépnie. A legnagyobb helyzet mégis az ifjúsági válogatottból visszatérő Geréd előtt adódott. Az ellenfél védői közül valaki beragadt, így a lest elkerülve ívelhettek a kapussal szemtől szemben maradó középpályás elé, de ő nem tudta eltalálni a labdát.

DSC 1686

A félidő végén megtört a jég, a félpályától rúghatott szabadrúgást Krall. Előreívelését Papp Szidi remekül kezelte le és habozás nélkül vágta be a rövidfelsőbe (1-0). „Na, még hatot!" – kiáltottak be a lelátóról. A Vasas lányok a gól után vérszemet kaptak, Bíró Enci kapott egy remek kiugratást, amit végig vezethetett, majd a kapus mellett elgurítva talált be a hosszúalsóba (2-0).

A második játékrészre mintha kicsit elfáradt volna az udvarhelyi együttes, Târgoviște csapata pedig éledezett, de ők sem tudtak veszélyes lövésig eljutni. Ezért Krall szinte büntetett is, 10-20 centivel a kapu fölé lőtt egy szabadrúgásból. „Szelektív a látása" – mondták a bíróra a lelátóról, miután néma maradt a sípja egy elég egyértelmű vendég szabálytalanságnál.

DSC 1629

Az udvarhelyiek a második félidőben is megrázták magukat. Papp Szidi lódult meg a partvonal mellett, és centerezésére a hosszú oldalon érkező, csereként beálló Kecseti csapott le, majd be is pöckölte a rövidbe (3-0).

Több igazán nagy helyzetet nem hozott a találkozó, így a Vasas Femina 3-0 arányban diadalmaskodott, és hatalmas lépést tett a kiesés elkerülése felé.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."