Sport » Foci

Simán hozta hazai meccsét a Vasas

Joggal bízhatunk a bennmaradásban, hiszen a több kulcsjátékosát nélkülöző Vasasnak nem okozott gondot Craiova legyőzése.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

DSC1411
Vasas Femina-Craiova, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 24., 14:16
0 hozzászólás. 

A női labdarúgó Szuperliga 14. fordulójából hozták előre a Vasas Femina meccsét péntek délelőttre, az ellenfél a negyedik helyen tanyázó Real Craiova volt a műgyepes pályán. Székely János edző a Kajtár (Menyhárt) – Caldare, Berkeczi, Kiss, Papp, Dávid (Tóásó), Bíró, Tamás, Bizsi, Marinescu, György (Márkon) kezdő tizenegyet küldte pályára a ragyógó napsütésben.

A vendégcsapat játékosai eléggé megijedtek a Vasas-lányoktól, Papp előtt már öt perc után adódott egy lehetőség, majd Dávid egy jól csapódó szabadrúgással vétette észre magát, de mindkét lövésnél a kapu fölött hagyta el a játékteret a labda.

Pontrúgásokból Kiss veszélyeztetett több alkalommal, de vagy a kapusnak, vagy a védőknek folyamatosan sikerült menteniük, egészen a 25. percig, amikor Dávid szögletből való centerezését Caldare piszkálta be a Real kapujába (1-0).

DSC 1421-001

Néhány perccel később Marinescu kapott egy remek kiugratást, amivel a kapuig roboghatott és higgadtan lőtte el a kimozduló kapus mellett (2-0). Dávid előtt is adódott még egy lehetőség a háromgólos előny kialakítására, de a vendégek kapusa remekül nyújtózott, így kétgólos fölénnyel vonulhattak szünetre a Vasas-lányok.

„Gyertek, csajok még rúgjunk hármat!" – bíztatta Caldare a második játékrészre kivonuló udvarhelyieket. A félidő elején úgy tűnt, Craiova is megérkezett a mérkőzésre, több veszélyes helyzetük volt, de Caldare és Berkeczi remekül állták a sarat hátul, és ha nekik nem sikerült, akkor Kajtár volt a helyén.

DSC 1410

Akkor tört meg a jég, amikor a remekül helyezkedő György Anna, akit addig az ellenfél vaskosabb játékosai rendre elsodortak, egy bedobás után maga elé tette a labdát és könyörtelenül vágta a hosszú felsőbe (3-0). Ezután ő volt az, aki körülbelül 25 méterre a vendégek kapujától kiharcolt egy szabadrúgást, amit Dávid gólra is váltott (4-0).

A több kulcsjátékosát (Geréd, Péter, Krall) is nélkülöző, remekül játszó Vasas 4-0 arányban hozta a találkozót. Legközelebb április 2-án lépnek pályára a lányok, az ISK Târgoviştét fogadják.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."