Sport » Foci

Ezekkel a gólokkal nyert a Vasas (videó)

Elkezdődött a tavaszi idény a női labdarúgók Szuperligájában, itthon lépett pályára a Vasas Femina.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

VasasAlexandriajo
Vasas-Alexandria, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. március 12., 11:23
0 hozzászólás. 

Vasárnap 11 órától hazai pályán lépett pályára a Vasas Femina, az ősz után hetedik helyen tanyázó Universitatea Alexandria csapatát fogadták. A mérkőzés a papírforma szerint alakult, az udvarhelyi lányok kezükben tartották az irányítást, és a télen leigazolt 20 esztendős moldáv válogatott Carolina Țabur révén meg is szerezték a vezetést.

A második félidőben Benő Krisztina egy távoli lövés után, Geréd Erika egy szöglet után fejjel volt eredményes, és a csereként pályára lépő, hatalmas tehetségnek számító Mitri Rita állította be a 4-0 arányú végeredményt.

A Vasas Femina győzelmével továbbra is a pontvadászat harmadik helyén áll, három pontra megközelítetve a hétvégén hibázó Temesvári CFR együttesét. A Kolozsvári Olimpia sima 6-0 arányú győzelmet aratott, továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot, míg az ötödik helyen álló Marosvásárhelyi ASA csőd miatt abbahagyja a küzdelmeket, a csapat teljes kerete a másodosztályban küzdő marosvásárhelyi Ladies-ben folytatja.

A Vasas Femina szombaton, március 17-én újra pályára lép, a Bákói Măgura vendégeiként a kupában kell helyt állniuk. A következő bajnokira egy hónapot kell várni, április 16-án a korábbi Vasas játékosokkal, Simona Caldaréval és Papp Szidóniával felálló Borgóprundi Heniu lesz az ellenfél.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."