Sport » Foci

Döntetlennel mutatkoztak be a lányok idehaza

Bemutatkozott közönségének a Vasas Femina, a Jászvásári Navobi együttese ellen harcos döntetlent hozott össze. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasasnavobi2
Fotók: Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. szeptember 24., 14:18
0 hozzászólás. 

Körülbelül száz néző előtt fogadta a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a Jászvásári Navobi csapatát a női labdarúgó Szuperliga második fordulójában. A sétatéri stadionban rendezett találkozóra a Kajtár  Krall, Péter, Dávid (Marinescu), Caldare, Bartalis, György (Tătar), Geréd, Papp, Bíró, Vasile kezdő tizenegyet küldte pályára Irimie Marcel.

Tíz perc játék után Bartalis buktatta a vendégek egyik játékosát, a játékvezető habozás nélkül befújta a kérdéses büntetőt a nézők nemtetszésüket fejezték ki a lelátóról, ettől függetlenül Nica Loredana értékesítette a tizenegyest, így a jászvásáriak jutottak előnyhöz.

Rögtön utána újabb lehetőséggel ajándékozta meg őket a sípmester, a tizenhatos sarkáról ismét Nica lőhetett szabadrúgást, de Kajtár a helyén volt.

vasasnavobi4

Percekkel később a túloldalon is volt egy gyanús eset, de a bíró továbbengedte a játékot. A félidő további részében fölényben játszott a hazai csapat, Papp és Vasile két nagy lehetőséget is kidolgozott, de Abălașei mindkét szituációban a helyén volt, a másodiknál bravúrral hárított.

A szünet után a Vasas ott folytatta, ahol abbahagyta. Rögtön a félidő elején Bíró, Papp és Vasile volt a labda útja, de a vendégek kapusa ismét védeni tudott. Az udvarhelyi közönség örömére, a hetvenötödik percben a hibája után remekelő Bartalis elé pattant a labda egy szöglet után, aki higgadtan a hosszú sarokba lőtte.

vasasnavobi3

A gól után még egy fokozattal feljebb kapcsoltak a hazaiak, Geréd a győzelmet jelentő gólt is megszerezhette volna, de éppen belepiszkálni tudott a játékszerbe, és a nem túl erős lövését Abălașei majdnem a gólvonalról húzta ki.

A Vasas két forduló után egy pontot gyűjtött, de a következő fordulókban az erőviszonyok alapján könnyebb mérkőzések állnak előtte. A harmadik fordulós mérkőzésüket elhalasztják, így legközelebb október 9-én láthatjuk játszani a lányokat, a Borgóprundi Heniu együttesét fogadják.

Női labdarúgó Szuperliga, 2. forduló: 

Székelyudvarhelyi Vasas Femina  Jászvásári Navobi 11 (01)

Gólszerzők: Bartalis (75.), illetve Nica (10.  11-esből)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."