Sport » Foci

Pont nélkül tért haza a Vasas Femina

Végig partiban voltak a székelyudvarhelyi lányok, de nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szerették volna.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

VasasBorgoprund1
Vasas Femina, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. október 16., 18:28
0 hozzászólás. 

A Real Craiova csapata fogadta a székelyudvarhelyi Vasas Feminát a női labdarúgó Szuperliga 5. fordulójában. A vendégek KajtárPéter, Caldare, Bartalis, KrallGeréd, Dávid, Papp, Marinescu – György, Vasile összeállításban léptek pályára.

A hazai csapat jobban játszott a mérkőzés első részében, viszont az udvarhelyi lányok előtt adódott a nagyobb gólszerzési lehetőség. Dávid Márti a keresztlécet találta el és Vasile a kipattanót sem tudta értékesíteni. A kimaradt helyzet után kontrát építettek a Real játékosai, amiből sikerült is megszerezniük a vezetést. Ezt követően hiába uralta a találkozót a Vasas, a gólok nem érkeztek.

A szünet után is a vendég dominancia volt jellemző, viszont komolyabb gólszerzési lehetőséget nem sikerült kialakítani. A támadni próbáló Femina védelme jobban kinyílt, ezt kihasználva a craiovaiak a 60. percben meg is duplázták előnyüket. A vendégeknek mindent felrakva egy lapra támadniuk kellett, de ez azt eredményezte, hogy a hazai csapat egy ellentámadás után a 84. percben megszerezve harmadik gólját, bebiztosította a győzelmet.

Nem sokat pihenhetnek a lányok, hiszen két találkozót is játszanak a héten. Szerdán pótolják a 3. fordulóból elhalasztott CSS Târgoviște elleni idegenbeli mérkőzést 11 órától, majd vasárnap a sereghajtó Bukaresti Fair Play együttese érkezik Székelyudvarhelyre.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."