Sport » Foci

Megszerezte a második helyet a Vasas Femina

Csoportmásodikként jutott a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a román labdarúgó női 1. Liga rájátszásába.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas kupa
Fotó: Sinka-Király Levente (arhív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. április 18., 13:14
0 hozzászólás. 

Szombaton az alapszakasz utolsó fordulójában a Szászrégeni Jövő együttesét látta vendégül a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. Mindhárom pont megszerzése fontos volt Dénes Jenő együttesének, hiszen csak így biztosíthatták be második helyüket a tabellán. Nem is tétovázott sokat a Kajtár – Krall, Péter, Bálint, Bíró, Papp, Ambrus, Bartalis, Dezső, Geréd, Balázs kezdősor, a nyolcadik percben már megszerezte a vezetést Ambrus révén. A második találatra sem kellett sokat várni. Bálint Réka a huszadikban volt eredményes. A játékot egy beteget szállító mentőhelikopter szakította félbe, amely a pályára kellett leszálljon, de miután elhagyta a játékteret, a Vasas játékosai úgyanolyan lendülettel folytatták a játékot, mint a találkozó első húsz percében. Szünetre már négy gól volt az előnyük: Anbrus Beáta duplázott a 38. percben, majd az első félidő ráadás perceiben Bartalis talált be.

A második felvonást is jól kezdték a hazai lányok. Rögtön a kezdés után Papp megszerezte csapata ötödik találatát, a 73. percben Ambrus mesterhármasnál járt. Dénes Jenő pályára küdte az utolsó negyedórára Menyhártot, Felekit és Kecsetit is. Utóbbi góllal hálálta meg edzője bizalmát, a 82. percben beállította a 7–0-ás végeredményt.

A Székelyudvarhelyi Vasas Femina ezzel a győzelemmel megszerezte csoportjának második helyét. Az élen a Kolozsvári Olimpia II együttese végzett. Az alapszakaszt követően az első négy csapat jut a rájátszásba, eddig gyűjtött pontjaik felét viszik tovább. Itt mindenki mindenkivel fog játszani, az első fordulóban a Vasas ismét Szászrégennel találkozik. A Szuperligába az első helyezett automatikusan feljut, a második pótselejtezőt játszik.

Női 1. Liga, tizennegyedik forduló:

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Szászrégeni Jövő 7–0 (4–0)
Gólszerzők: Ambrus Beáta (8., 38., 73.), Bálint Réka (20.), Bartalis Barbara (45+2.), Papp Szidónia (48.), Kecseti Hajnal (82.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."