Sport » Foci

Kikapott a Vasas Femina, de mégis első helyen juthat be a Szuperligába

Fáradt, néha kapkodó játékot mutatott a csapat, szinte semmi sem jött össze. Nagybánya mind a három pontot vitte.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas femina 0601-4
Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. június 01., 12:51
0 hozzászólás. 

A rájátszásban Nagybányát idegenben sikerült megverni, s a hétfő délelőtti meccsre is úgy ment ki a mintegy ötven szurkoló, hogy a jövőtől egy osztállyal fennebb szereplő Vasas Femina újabb győzelmet arat.

vasas femina 0601-9Dénes Jenő edző a Kajtár – Geréd (Kecseti, 78.), Péter, Bartalis, Krall – Balázs, Ambrus, Dezső (Papp, 40.), Biró, Bálint – Caldare tizenegyet küldte pályára, de a csapat védelme már a 16. percben megingott, a vendégektől Marian Alexandra talált a kapunkba.

Nem volt átütő erő a Vasas támadásaiban, az egyenlítés mégis összejött még a szünet előtt, Ambrus Beáta csapott le egy rossz hazaadásra, kicselezte a kapust és az üres kapuba gurított. Számottevő helyzet azonban nem alakult ki a vendégek kapuja előtt, a labda rendre elakadt a védőkben vagy pontatlanok voltak a hazaiak. „Akarnánk, de nem tudunk, igen meleg van!" - jegyezte meg egy szurkoló. Azonban alig kezdődött meg a második félidő, ismét Marian vehette át a tizenhatosunkon belül a labdát, egy csel után pedig a rövid felsőbe lőtte azt.

vasas femina 0601-5A nézők kemény hajrára számítottak, ehelyett sajnos egy szárnyaszegett Vasast láthattak, ami egyáltalán nem úgy játszott, mint a rájátszás többi meccsén. Egyszerűen nem lehetett szó az egyenlítésről, annyira gyengén futballoztak a lányok, sőt Kajtárnak kétszer kellett mentenie ziccerben.

vasas femina 0601-6Tény az is, hogy a hét végén a csapat öt, még középiskolás játékosa a Bukarestben lejátszott Coca-Cola országos futsalbajnokságon vett részt (a döntőben 15–5-re Kolozsvártól kaptak ki), vasárnap este érkeztek haza és hétfőn délelőtt már meccselni kellett – a Nagybánya elleni meglepő vereséget erre biztosan nem lehet ráfogni, ám biztosan sokat kivettek az ifjús sportolókból a hétvégi meccsek és az utazás.

Az idény utolsó meccse idehaza lesz a Vasas számára, szombaton 16 órától a csapat a Kolozsvári Olimpia 2. együttesét fogadja a sétatéri stadionban, a másik találkozón Nagybánya Régennel meccsel. A Vasas már feljutott a Szuperligába, amennyiben egy pontot szerez Kolozsvár ellen, akkor első helyen végez a rájátszásban. Ősztől tehát egy osztállyal fennebb, a legjobbak között játszik a gárda és ugyanezzel a kerettel vág neki a megmérettetésnek.

Női Labdarúgó 1. Liga, rájátszás, 5. forduló

Vasas Femina – Nagybányai Függetlenség 1–2 (1–1)

Gólszerzők: Ambrus (36.), illetve Marin (16., 49.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."