Sport » Foci

Erdélyi csapatokkal játszik az SzFC a harmadosztályban

A felkészülést elkezdte, barátságos meccseket is játszik az SzFC. Az erdélyi régió együttesei lesznek az ellenfelei, többek között Csíkszereda is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc--gelence-ab-9115 or
Az osztályozó után felkészülési meccsek jönnek. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. július 29., 09:40
0 hozzászólás. 

Erdélyi ellenfelekkel fog küzdeni a labdarúgó harmadosztályban az újonc Székelyudvarhelyi FC. A csapatot a 3. Liga 5. csoportjába sorolta be a szövetség, a 14 ellenfél között olyan együttesek vannak, mint az FK Csíkszereda, Zilah, Máramarossziget, Torda, Nemeszsuk, a Kolozsvári Sănătatea vagy a Nagyváradi Luceafărul. Az udvarhelyi csapat továbbá megküzd majd a Fugyivásárhelyi SK (Bihar megye), a Szászrégeni Lendület (Maros megye), a Radnóti SK (Maros megye), a Felsőgáldi Industria (Fehér megye), a Lénárdfalvi Comuna (Máramaros megye), Almásbalázsházi Luceafărul (Szilágy megye) és a Dési Unirea csapataival is.

A bajnokság augusztus 29-én kezdődik, addig több barátságos mérkőzést is játszik az SzFC, programjában szombaton Kézdivásárhelyen Sepsiszentgyörggyel és a Bákói Aerostarral, jövő szerdán 19 órakor pedig hazai pályán a Bozsik Akadémia U19-es csapatával csap össze. Múlt pénteken hazai pályán fogadta a Puskás Akadémia U19-es csapatát, a magyarországiak 4-1-re győztek a főleg ifikkel felálló SzFC ellen. Augusztus 1-jén, szombaton a Nagyszebeni Interstarhoz látogatnak, augusztus 15-én Udvarhelyen csap össze a két csapat.

Botorok János vezetőedző egyelőre egy 22 fős kerettel fogott neki a felkészülésnek, a csapat napi egy edzéssel készül az új műgyepes pályán minden este fél nyolctól. A harmadosztályú mérkőzéseket a tervek szerint a városi stadionban játsszák majd, a pálya gyepszőnyegére ebben a periódusban nem szabad rámenni, ezt tábla is jelzi.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."