Sport » Foci

Hazai pályán győzött a Vasas Femina

A női Szuperliga harmadik fordulójában hazai pályán szerepelt a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, egy gól döntött a három pontról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas fairplay2
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. október 04., 12:58
0 hozzászólás. 

Vasárnap 11 órakor a román női labdarúgó Szuperliga harmadik fordulójában a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a Bukaresti Fair Play együttesét fogadta a sétatéri stadionban. Habár több hazai játékos is kisebb betegséggel küszködött, Dénes Jenő megszokott felállításban küldte pályára tanítványait.
A találkozót a vendégek kezdték jobban. Rögtön az első percekben Kajtárnak kellett mentenie egy az egy elleni szituációban. Jött a válasz is, Caldare mehetett szembe a vendégek hálóőrével, de nem célozott pontosan, lövését védte a bukaresti kapus.

vasas fairplay

Az első játékrész 30-ik percében Bíró szerezhette volna meg a vezetést, szépen fordult le védőjéről, de hat méterről ballal mellé lőtt. Kisebb helyzetek mindkét kapu előtt adódtak még, de a félidőig az eredmény nem változott.
A második részt is a vendégek indították jobban, veszélyesebben támadtak, de gólig nem jutottak. Az 54-ik percben Bíró szolgálta ki Papp Szidóniát, de lövését bravúrosan védte az ellenfél kapusa. Néhány vendéghelyzet következett, de a hazai védők figyelmesen tették a dolgukat.

vasas fairplay3

A 60-ik percben Balázs lövése a kapufán csattant. Negyed órával a vége előtt született meg a győztes hazai találat. Ambrus találta el jól a labdát és húsz méteres bombája a léc alatt kötött ki. A hazai gól után ismét a vendégek irányították a játékot, de a lefújásig csak egy kapufáig jutottak. Nem született több találat, megérdemelt hazai győzelem született.

Női Szuperliga, harmadik forduló:

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Bukaresti Fair Play 1–0 (0–0)
Gólszerző: Ambrus Beáta (77.)

A Vasas Femina felállítása: Kajtár – Krall, Bálint, Bíró, Papp, Ambrus, Bartalis, Dezső, Geréd, Balázs, Căldare, játszott még Albert. Vezetőedző: Dénes Jenő.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."