Fejér nélkül kell kivívni a felsőházba kerülést

Folytatódik a Szuperliga, az első fordulót követően kialakult táblázat nagyot fordulhat ezen a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

FejerKonnert
Fejér András, fotó: a klub hivatalos oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. február 20., 12:05
0 hozzászólás. 

Csütörtöktől kezdve a felnőtt csapatbajnokság alapszakaszának második tornája kerül megrendezésre, a Szuperligát Câmpulung Muscel-en, az A. divíziót Besztercén, míg a B. divíziót Buzăuban rendezik, mindhárom ligában érdekeltek vagyunk.

A nemzeti Szuperliga első tornáját követően csapatunk a hatodik helyen áll a nyolc csapatos bajnokságban, a fiúkra pokoli három nap vár a hétvégén, hiszen ez a torna eredményei alapján derül ki, hogy ki kerül az alsóházi, illetve ki kerül a felsőházi rájátszásba.

Nem lesz sétagalopp

Sajnos az FSK-nak Fejér András játékát nélkülöznie kell, a sportolót tüdőgyulladással kezelik, a csapat többi tagja, Cservik Krisztián, Kádár Tibor, Tamás Szabolcs és György István edző-játékos viszont egészséges és bevethető. A felső házi rájátszást érő negyedik helytől csupán egy ponttal van lemaradva a csapat, Beszterce és Sepsiszentgyörgy azonos pontszámmal előzi meg. Csütörtökön az ellenfelek Câmpulung, Kolozsvár és Sepsiszentgyörgy lesznek, pénteken Konstanca és a bajnok Mioveni, szombaton pedig Craiova és Beszterce következik.

A decemberi átigazolási időszakban pár csapatnál történtek változások, Câmpulungra érkezett az ifi csapat világbajnokságon bronzérmet szerző Oprea, a sereghajtó Craiova szinte teljesen átalakult, többek között a szentgyörgyiek legjobb embere is hozzájuk igazolt. A jelenleg hetedik helyen tanyázó Kolozsvár a többszörös görög válogatott Tsiokas játékára is számíthat, így az első fordulót követően kialakult táblázat nagyot fordulhat ezen a hétvégén.

Picivel lejjebb

Az A. divízióban a Jenei Barnabás, Vetésy Norbert és Karácsony Dániel alkotta csapat Besztercén áll asztalhoz, kiegészülve Görgényi Leventével, a FitFeel színeiben játszó fiatalok a hetedik helyről várják a folytatást a tizenhat csapatos bajnokságban. Nekik az ellenfelek bukarestből a CSTA, a Steaua és a CSS Ilfov, valamint Fălticeni, Iași, Câmpulung II. valamint a Kolozsvári CSM lesznek.

A harmadik osztályban a Dr. Mózes Gyula, Sánduly Levente, Geréb Attila és a télen igazolt kézdivásárhelyi Medvés Antal összeállítású csapat utazik Buzăuba. A jelenleg ötödik helyen álló csapatnak reális esélye van elcsípni a rájátszást, az ősszel összegyűjtött pontoknak köszönhetően a csapatot nem fenyegeti a kiesés veszélye. Itt az ellenfelek Giurgiu, Gyulafehérvár, Temesvár, Focșani, Chiajna, Călărași és a bukaresti ACTT lesznek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."