Sport » Foci

Első vereség hazai pályán

Gyorsan megszerezte a vezetést a hazai együttes, de a győzelem kicsúszott a kezükből. Egy újonc is bemutatkozott a Vasas Feminánál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas navobi3
Fotók: Pál Árpád
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. november 08., 15:05
0 hozzászólás. 

Vasárnap délelőtt a sétatéri stadionban a Jászvásári Navobi együttesét fogadta a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a női labdarúgó Szuperliga hetedik fordulójában. Azt már előre lehetett tudni, hogy nem lesz könnyű dolga Dénes Jenő tanítványainak, hiszen a vendégek a bajnokság harmadik helyén állnak.

A KajtárVasile, Bálint, Bíró, PappAmbrus, Caldare, BartalisDezső, Geréd, Balázs felállítású hazaiak jól kezdték a találkozót. Bálint Réka már a 4. percben előnyt szerzett a hazaiaknak. A találat után a fizikailag erősebb jászvásáriaknak ment jobban a játék, pontosabban játszottak a középpályán. Ennek ellenére a Vasas Femina növelhette volna előnyét. Az hazaiak új igazolása, az Alexandria együttesétől érkezett Anamaria Vasile a kapufát találta el.

vasas navobi1

Adódtak még helyzetek mindkét kapu előtt, ebből a vendégek jöttek ki jobban. Egy védelmi hibát kihasználva megszerezték az egyenlítő találatot. Pihenni 1–1-es eredménnyel mentek a csapatok.

A második részben is inkább a középpályán folyt a játék. Amikor kapuig jutottak a csapatok, akkor sem alakult ki komolyabb helyzet.

A 60. percben mindenki meglepetésére büntetőt ítélt a nagyszebeni Ţiţii Andrei Lucian játékvezető a hazaiak ellen, mint utólag kiderült jogosan. Nem hibázta ezt el a vendégegyüttes, megszerezték a vezetést.

A Vasas Femina innen már nem tudott felállni, 1–2 lett a találkozó végeredménye.

vasas navobi2

,,Tudtuk, hogy nehéz találkozóra számíthatunk. Fizikailag egy erősebb együttes ellen kellett pályára lépnünk. Nagyon erős mérkőzés volt, meg volt bennünk a győzni akarás, több helyzetet is ki tudtunk alakítani, jól hajtottak a lányok. Talán, ha 1–0-ás vezetésnél Vasile kapufája a hálóban köt ki, akkor másképp alakult volna az eredmény. De nincs veszve semmi, a következő két hazai találkozónkat nyerni kell. Sikerült egy új játékost is igazolnunk Alexandriáról. Az U19-es válogatott Anamaria Vasile nyárig biztosan nálunk játszik. Fizikailag van egy kicsi lemaradása, de biztosak vagyunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz a folytatásban'' – nyilatkozta portálunknak László Béla, a Székelyudvarhelyi Vasas Femina elnöke a találkozó után.

vasas navobi4

A Vasas Femina három győzelmével és három vereséggel jelenleg az ötödik a bajnoki tabellán. A Marosvásárhelyi ASA elleni találkozón történteket szerdán tárgyalja a fegyelmi bizottság. A következő két fordulóban ismét hazai pályán szerepelnek az udvarhelyi lányok. Jövő hétvégén Nagybánya, majd egy hét múlva Krajova látogat a sétatéri stadionba.

Román női labdarúgó Szuperliga, 7. forduló

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Jászvásári Navobi 1–2 (1–1)
A Vasas Femina gólszerzője: Bálint Réka (4.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."