Sport » Foci

Jól kezdte a visszavágókat a Vasas Femina

Jól ment a játék a Vasas lányoknak a nagybányaiak ellen. A visszavágón is legyőzték a Függetlenséget.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasile anamaria
Anamaria Vasile duplája három pontot ért. Fotók: Pál Árpád (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. november 15., 14:58
1 hozzászólás. 

Vasárnap délelőtt a román női labdarúgó Szuperliga nyolcadik fordulójában a Nagybányai Függetlenség együttesét látta vendégül a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. A bajnokság visszavágóinak első találkozója volt ez a mérkőzés. Az odavágón udvarhelyi siker született, ma szintén ez volt a cél.
Dénes Jenő edző a Kajtár – Krall, Vasile, Bíró, Papp, – Caldare, Geréd, Bartalis, Balázs, – Dezső, Bálint felállítással kezdte a találkozót, a későbbiekben pályára lépett még Feleki, Péter és Kecseti.
Jól kezdte az összecsapást az udvarhelyi együttes, a lányok többször is veszélyeztették az ellenfél kapuját az első részben, de gólt nem sikerült szerezniük. Pedig lett volna lehetőség, hiszen négyszer is egy az egy ellen vezethették a kapusra a játékszert. A befejezésbe azonban mindig hiba csúszott.

vasile anamaria csapat

A találkozó második félidejében sem unatkoztak a nézők. Rengeteg helyzetet kidolgoztak az udvarhelyi lányok, ebből a sokból pedig a 75-ik percben sikerült góllal befejezniük. Az újonnan igazolt Anamaria Vasilet ugratták ki jól, aki a kapus mellett pontosan lőtte el a játékszert, a labda a kapufáról pattant a hálóba.
A vezető találat még jobban felvillanyozta az amúgy is nagy kedvvel játszó lányok önbizalmát, továbbra is szép támadásokat vezettek, érett az újabb gól. Ez a hajrában sikerült: egy szögletet követően Vasile duplázott, fejjel jutatta a labdát a kapuba a 86-ik percben. A lefújásig nem változott az eredmény, teljesen megérdemelten győzött a Vasas Femina.

,,Egy nagyon jó képességü együttes ellen léptünk ma pályára. A lányokban benne volt a győzni akarás. Ez látszott is már a találkozó elején, nagyot harcoltak, minden labdáért megküzdöttek. Kellett is ez a győzelem, hogy visszanyerjék játékkedvüket, hiszen a jászvásár elleni vereség után le voltak törve. Voltak hibáink is a találkozón, de összességében nagyon elégedett vagyok a lányok mai játékával. Teljesen az ő érdemük, hogy ma három pontot tudtunk szerezni'' – nyilatkozta portálunknak a találkozó után Dénes Jenő, a Vasas Femina trénere.

vasas navobi3

Az udvarhelyi együttes jelenlegi 12 pontjával az ötödik a bajnoki tabellán. Egy olyan találkozó következik, amin megszerezhető az újabb három pont, jövő vasárnap, a kilencedik fordulóban Krajova együttesét fogadják a lányok a sétatéri stadionban. Az odavágón 5–1-re győzött az oltyán csapat, van tehát amiért visszavágjanak az udvarhelyiek.

Román női labdarúgó Szuperliga, 8. forduló

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Nagybányai Függetlenség 2–0 (0–0)
Gólszerző: Anamaria Vasile (75., 86.)

 



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Egy a sokból
2015-11-15 17:29:37
:)
Úgy néz ki, hogy szerencsét hoz a városvezetés passzivitása :)))

Bezzeg, amelyik focicsapatot támogattak, az .... :))))

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."