Sport » Foci

Az ezüstérmestől kapott ki a Vasas Femina

A marosvásárhelyiek otthonában vendégszerepelt a lánycsapat. Négy góllal maradt alul úgy, hogy a pótkapus is mezőnyben játszott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas craiova2
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. december 12., 17:08
0 hozzászólás. 

Nagyon megtizedelt csapattal utazott Marosvásárhelyre a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, hogy lejátssza a női labdarúgó Szuperliga 4. fordulójából kétszer is elnapolt találkozóját az ezüstérmessel.

Egészségügyi okokból olyan fontos játékosok maradtak ki a csapatból, mint Bíró, Vasile, Dezső, Papp és Péter. Nagyot kellett improvizálnia Dénes Jenő edzőnek, hogy tisztességesen helyt álljon csapata, pótkapusát is mezőnyben kellett bevetnie. Végül a Kajtár – Feleki, Bartalis, Caldare, Krall – Balázs, Ambrus, Geréd, – Menyhárt, Kecseti, Bálint összeállítással tudta pályára küldeni együttesét.

A védekezésre összpontosító udvarhelyiek nyolc percig bírták kapott gól nélkül. A hazaiak játékosa egy jó beadás után három udvarhelyi védő közt talált be, megszerezve az első gólt. Pár perc alatt újabb két elkerülhető, távolról leadott hazai lövés talált utat Kajtár kapujába. A mieink támadása nem jelentett veszélyt a hazaiak számára.

A vége 4–0 lett az ASA javára, de ismerve az erőviszonyokat elmondhatjuk, hogy remek teljesítményt nyújtottak a Vasas lányok. Az első félidőben kapott három gyors gól után annyira jól ment a védekezés, az emberfogás, hogy az ezüstérmes hazaiak egyszerűen nem tudtak veszélyeztetni többet. A második félidőben szerzett találatot is egy távoli lövésből tudták megszerezni.

Ismét egy olyan találkozón vannak túl az udvarhelyiek, ami után csak dicséret illeti meg őket. Talán, ha az a sok hiányzó ma ott lett volna, akkor alakulhatott volna másképp is az eredmény.

A tavaszi szezont 15 ponttal az ötödik helyről várhatja a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, három ponttal lemaradva a harmadik helyről.

Női labdarúgó Szuperliga, 4. forduló

Marosvásárhelyi ASA 2013–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 4–0 (3–0)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."