Sport » Foci

Nem sikerült meglepetést szereznie a Vasas Feminának

Papírforma eredmény született a Vasas Femina hazai meccsén. A mieinknek a gólszerzés sem jött össze.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas asa 5
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. március 06., 15:22
0 hozzászólás. 

Szép idő és mintegy százötven néző fogadta vasárnap délelőtt a Székelyudvarhelyi Vasas Femina együttesét a sétatéri stadionban, ahol a román női Szuperliga 11. fordulójában az udvarhelyi lányok az ezüstérmes Marosvásárhelyi ASA együttesét fogadták.
Dénes Jenő a Kajtár – Vasile, Krall, Bálint, Papp, Bartalis, Geréd, Balázs, Dezső, BíróCaldare tizenegyet küldte a pályára a találkozó kezdetén. A későbbiekben pályára lépett még Ambrus, György és a sérüléséből felépült Péter.

vasas asa 1

Már a találkozó elején látszott, hogy melyik együttes képvisel nagyobb játéktudást, a vendégek az idegenlégiós Bradic duplájával már a 11. percben kettővel vezettek. Az első félidő hátralevő részében is a marosvásárhelyi együttes veszélyeztetett többet. Támadásban nem jeleskedett a Vasas Femina. A legnagyobb hazai helyzet Papp Szidónia előtt adódott, aki hat méterről próbálta bevenni a vendégek kapuját, azonban lövését védte Máté, a vendégek kapusa. A kipattanót ismét Papp lőhette rá, de Máté ismét a helyén volt. Jól működött a hazai védelem, de Kajtár bravúrjai is kellettek a kapuban, hogy a vendégek csak kétgólos előnnyel mehessenek pihenni.

vasas asa 3

A második részt bátrabban kezdte a Vasas Femina, Vasile és Bálint előtt adódott lehetőség a szépítésre, de a vendégek védelme is jól végezte a dolgát, rendre hárították a veszélyt. Az 53. percben háromra növelte előnyét az ASA, a 62.-ben már négy volt a különbség. A hazaiak továbbra sem alakítottak ki veszélyes helyzeteket.
A 78. percben Bartalis buktatta a vendégek csatárát a büntetőterületen belül. A jogosan megítélt büntetőt Boros vágta be. Az utolsó percben Kajtár is szabálytalankodott a büntetőterületen belül, ezt a tizenegyest azonban Boros mellé rúgta.

vasas asa 4

Nagy különbség volt ezen a találkozón a két együttes között, de jó volt látni azt is, hogy a hazaiak többször is szép összjátékot mutatva elértek az ellenfél büntetőterületéhez, néha csak egy kis szerencse hiányzott ahhoz, hogy be is találjanak.
A hazai győzelem ezen a meccsen egy kisebb csodával lett volna határos. A bajnokságban most egy rövid szünet következik a román válogatott oroszországi és olaszországi szereplése miatt. Különböző korosztályokban Kajtár Linda, Bíró Enikő, Geréd Erika, Bartalis Barbara, Dezső Orsolya, Ambrus Beáta, Péter Kata és Barbó Andrea tart a román válogatottal.

A bajnokságban legközelebb a Borgóprundi Heniu otthonában szerepel a Székelyudvarhelyi Vasas Femina.

Női labdarúgó Szuperliga. 11. forduló

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Marosvásárhelyi ASA 2013 0–5 (0–2)
Gólszerzők: Bradic (7., 11.), Dénes (53.), Göder (62.), Boros (78. - 11-esből)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."