Sport » Foci

Tizenhét gólt szereztek két találkozón

Gólzáporos találkozókat rendeztek a megyei bajnokságban. A Roseal SE találkozóját elhalasztották.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

keresztur balan 3
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. március 26., 18:54
0 hozzászólás. 

Szombaton délután két találkozóval folytatódott a 4. Liga Hargita megyei csoportjának bajnoksága , a 18. fordulót rendezték.

Az éllovas Székelykeresztúri Egyesülés hazai pályán fogadta a Balánbányai Bányász együttesét. A hazaiaknál több, a Székelyudvarhelyi Futsal Klub játékosa is pályára lépett. A kapuban Klein László, a védelemben Szőcs Lóránt, míg támadásban Kovács Ákos és Bíró Attila erősítették a hazaiakat.

Jól kezdte a mérkőzést az Egyesülés, a vendégek nagyon ritkán hagyták el saját térfelüket. Nagyon sokszor helyzetekbe kerültek a keresztúriak, de a gól nem akart megszületni. A 7-ik percben jött a találat, de annak nem örülhetett a hazai közönség, mivel azt a vendégek szerezték. Egy ellentámadás után Vitan szerezte meg a vendégek első találatát. Gyorsan jöhetett volna az egyenlítés is egy jogosan megítélt büntető után, de Kovács lövése a kapufáról jött vissza. Három perccel a félidő előtt sikerült megszerezniük a keresztúriaknak az egyenlítő találatot. Báró lőtt kapura, a vendégek hálóőre azt nem tudta jól megfogni, a kipattanóra pedig Bokor csapott le, és közelről nem hibázott.

keresztur balan 4

A második félidőben ismét a hazaiak építettek fel szebb akciókat, de ismét a vendégek szereztek vezetést Bucuri révén az 52-ik percben. Hat perc múlva újra egyenlítettek a hazaiak, Vékás pöckölt be közelről egy beadást. Továbbra is jól adogatott a hazai csapat, majd a 66-ik percben Kovács bosszulta meg a kihagyott büntetőt. Húsz méterről lőtte el a labdát, a kapus könnyedén védhette volna, de a lábai közt a hálóban kötött ki az. A 77-ik percben Szőcs félpályáról indított labdáját a vendégek egyik védője, a balánbányaiak Bíró Attilája gyönyörűen emelte át saját kapusa felett. Kettő volt már a különbség, de nem sokáig. Rögtön a negyedik hazai találat után szépítettek a balánbányaiak. A végeredményt Vékás állította be a ráadás első percében. Ha nem is könnyű, de megérdemelt hazai siker született. Ennek köszönhetően az keresztúriak kilenc pontos előnyre tettek szert a tabella élén. Az őket követő Gyergyószentmiklósi Jövő szabadnapos volt ebben a fordulóban.

keresztur balan 1

A megyei bajnokság másik találkozóján Maroshévíz 5–1-es első félidő után 8–1-re győzte le a Csíkszentsimoni Szefite együttesét. A Homoródalmás–Roseal SE találkozót április 13-án rendezik.

A Gyegyószentmiklósi Jövő annak ellenére, hogy a bajnokságban szabadnapos volt, a Román Kupa Hargita megyei szakaszának negyedik fordulójában az udvarhelyi Sporting otthonában vendégeskedett. Ezen a találkozón is rengeteg gól született. A gyergyóiak már a félidőben 6–0-ra vezettek, a találkozót végül 8–2-re nyerték meg.

4. Liga, Hargita megye csoport, 18. forduló:

Székelykeresztúri Egyesülés–Balánbányai Bányás 5–3 (1–1)
Gólszerzők: Bokor Zoltán (42.), Vékás Barna (58., 90+1.), Kovács Ákos (66.), Bíró Attila (77., öngól), illetve Vitan Eugen (7.), Bucuri Robert (52.), Grama Ovidiu (78.)

Maroshévízi Pro Mureşul–Csíkszentsimoni Szefite 8–1 (5–1)
Gólszerzők: Újlaki Alexandru (3., 7.), Roca Daniel (23.), Tararache Silviu (25., 30., 65.), Covrig Ionuţ (77.), Ungureanu Paul (89.), illetve Tompos Szilárd (39.)

A Homoródalmás–Roseal SE találkozót április 13-án rendezik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."