Sport » Foci

Döntetlennel zárta a Vasas Femina a Szuperligát

A Jászvásári Navobi otthonában fejezte be a bajnokságot a Székelyudvarhelyi Vasas Femina.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas femina  csapat
Vasas Femina, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. május 28., 15:43
0 hozzászólás. 

A női labdarúgó Szuperliga elhalasztott találkozóját pótolták be szombaton az együttesek. Nem volt tétje már a mérkőzésnek, hiszen korábban eldőlt már, hogy az udvarhelyiek a felsőházi rájátszásban a negyedik helyen végeznek. A bajnokságot a Kolozsvári Olimpia nyerte meg, második lett a Marosvásárhelyi ASA, míg a harmadik helyen a Jászvásári Navobi végzett. A vásárhelyiek az elmúlt héten Román kupa-győzelemmel álltak bosszút a bajnokságot uraló kolozsváriakon. A Vajdahunyadon rendezett találkozón 2–1-re győzték le őket.

A szombati találkozón a Vasas Femina 2-2-es döntetlent játszott a Jászvásári Navobi vendégeként. A székelyudvarhelyi csapat a bajnokság egyik újoncaként már azzal túlteljesítette a kitűzött célokat, hogy a bajnokság felsőházi rájátszásába jutott. Akár a bronz is elérhető lett volna, de kétszer is rossz napot fogtak ki a jászvásári rivális ellen. A rájátszás alatt többször is keretgondokkal küzdött az együttes, így nem sikerült a harmadik helyen végeznie a Dénes Jenő tanítványainak.

A csapat és a játékosok fejlődését jól bizonyítja az is, hogy egyre több játékos behívót kapott a korosztályos román válogatottba, Kajtár Linda tagja volt a Franciaországgal Eb selejtezőt játszó felnőtt válogatottnak is.

A bajnokságnak vége, de nem pihennek a lányok. Jövő héten a klub több korosztályos csapata Magyarországon szerepel barátságos találkozókon.

A Női Labdarúgás Napja alkalmából május 31-én Telkiben Székelyföld válogatottja Magyarország U19-es válogatottjával játszik barátságos találkozót. A válogatottban tizenegy udvarhelyi játékos is képviselni fogja a Vasas Feminát.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."