Sport » Foci

Nem sikerült itthon tartani a pontokat

Küzdelmes mérkőzéssel mutatkozott be a Székelyudvarhelyi FC. A pontrúgások jelentették a csapat vesztét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

SzFC-Roman
Székelyudvarhelyi FC
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. szeptember 03., 19:39
0 hozzászólás. 

Elrajtolt a labdarúgó 3. Liga pontvadászata, a Székelyudvarhelyi FC a Sétatéri Stadionban fogadta a Románvásári Petrotub csapatát. A hazaiaknál a Bálint Botond – Pál, Demény, Szőlősi, Kicsi  Bálint Róbert, Péter, Dán, Bálint Rajmond, Simon – Fodor tizenegy lépett pályára.

Komolyabb helyzet nélkül járt le a félidő első része, egy-egy lövéssel próbálkoztak a csapatok, a vendégektől Popa Mădălin, az udvarhelyiektől pedig az edző-játákos Demény bombázott, de mindkét lövés elkerülte a kaput.

Lucaci Gabriel negyedórával a kezdő sípszó után szeretett volna büntetőt kiharcolni, elbukott a tizenhatoson belül, de a játékvezető színészi teljesítményét egy sárga lappal jutalmazta. A románvásáriak kapuja előtt szintén volt egy tizenegyes-gyanús eset, Fodort buktatták, viszont a bíró tovább engedte a játékot.

A játékrész második felében Bálint Botond kétszer hárított, először Brăescu lövését, majd Lucaci fejesét védte ki. A félidő végét jelentő sípszóhoz közeledve egymás után kétszer is a tizenhatos közeléből jutott szabadrúgáshoz a vendégcsapat. Az elsőnél nem történt semmi, de a második lehetőséggel már éltek: körülbelül húsz méterről Marin Daniel remekül csavart Bálint kapujába (0–1).

A második félidő is szaggatott, küzdelmes játékot hozott, komolyabb helyzetek nélkül. Az 56. percben viszont szöglethez jutott a románvásári csapat, a beívelt labdát Marin Daniel tisztán fejelhette rá, Bálint tehetetlen volt (0–2).

Az udvarhelyiek feljebb kapcsoltak egy fokozattal a hátramaradt időre, de helyzeteik rendre kimaradtak. Kis és Balázsi is pályára lépett a hazaiak részéről, de ők sem tudtak változtatni a játék képén. A következő fordulóban az SzFC a tavaly még második osztályban futaballozó Bákói FC-hez látogat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."