Sport » Foci

Értékes győzelmet zsebelt be a Vasas Femina

Nem volt egyszerű, de legyűrte a jelentősen megerősödött Borgóprundot a Vasas. Kevés néző volt kíváncsi a találkozóra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

VasasBorgoprund3
Fotók: Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. október 09., 16:35
0 hozzászólás. 

A tavalyihoz képest jobb, ütőképesebb csapattal állt ki a Vasas ellen a Beszterce megyei együttes – soraikban tudják azt a Filler Beátát is, aki korábban a Vasas védelmének volt az oszlopa. A Vasas jobban kezdte a meccset, Vasile és Papp többször is próbára tette Năcuțát, de az ellenfél is bátran játszott, túloldalt háromszor is veszélybe került Kajtár kapuja. Szerencsére a 2-es mezben védő portásunk többször is a helyén volt.

VasasBorgoprund1Több Vasas-helyzet után, az első félidő végén Papp Szidónia törte meg a jeget: a 16-oson kívülről elengedett lapos lövése a lábak között utat talált a jobb alsó sarokba, így egygólos előnnyel fordulhatott a Vasas.

VasasBorgoprund2A meccs második felének első perceiben Bartalis csúsztatott mellé egy szöglet után, majd Toma az üres kapu mellé sodort egy beadást, hatalmas helyzetet úszott meg a Vasas Femina. Filler megsérült, hordágyon vitték le a hatvanadik percben, ezt követően két veszélyesnek ígérkező szabadrúgást is fölé lőtt Caldare.

VasasBorgoprund5A 85. percben Vasile Anamaria kapott jó labdát, mindenkit kicselezett, de fölé durrantott. Két perccel később gyönyörűen fejelt a jobb alsóra, de Năcuță ezt is kitornázta, hatalmas bravúr volt.

Már a hosszabbítás perceiben jártunk, amikor Papp egyedül vezethette rá a labdát a borgóprundi kapusra, Năcuță elsőre ezt is kivédte, de a visszapattanó labdát is megszerezte a Vasas 8-asa, és higgadtan a kapu közepébe helyezte azt, megadva a kegyelemdöfést. Nehezen, de megérdemelt győzelmet aratott a Vasas Femina.

VasasBorgoprund4A csapat a hetedik helyen áll. A következő fordulóban, október 15-én 11 órától Craiován játszik, 19-én 11 órától pedig a 3. fordulóból elhalasztott Târgoviște-i mérkőzését pótolja be.

A Vasas Femina II-es csapata a másodosztályban 2-1-es győzelmet aratott szombaton a Kolozsvári Olimpia II ellen. Az udvarhelyi gólokat Benő Krisztina (3. - 11-esből) és Kis Anita (56.) szerezte, a vendégektől Moțic India (87.) volt eredményes. 

Női labdarúgó Szuperliga, alapszakasz, 4. forduló

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Borgóprundi Heniu 2–0 (1–0)

Gólszerző: Papp Szidónia (42., 93.)

Sétatéri stadion, 80 néző. Vezette: Moldovan Cristian, asszisztensek: Péter József, Bíró Zsolt (Sepsiszentgyörgy).

VASAS FEMINA: Kajtár – Péter, Caldare, Bartalis, Krall – Berkeczi (Tătar, 77.), György Anna, Geréd, Papp, Dávid (Marinescu, 60.) – Vasile. Edző: Irimie Marcel.

HENIU: Năcuță – Ciurea, Filler (Călina, 70.), Amăntean, Sfetcu – Mureșan (Procin 65.), Zahăr, Purcil, Lovenberger – Toma, Dinescu. Edző: Svoboda Călin.

Sárga lap: Geréd, illetve Dinescu, Călina.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."