Sport » Foci

Megint nagyon elverték a Vasas Feminát

Târgoviștén szaladt bele egy nagy pofonba a Vasas. Szegény embert az ág is húzza: Kajtár nem védhet a vasárnapi meccsen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

anamariavasile
Anamaria Vasile rúgta a Vasas első gólját
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. október 19., 12:44
0 hozzászólás. 

Bizakodva utazott a Vasas Femina a Târgoviștei Sportiskola otthonába, de nagy csalódással távozott – a harmadik fordulóból elhalasztott meccsen ugyanis féltucat gólt kapott az udvarhelyi csapat. Nem is kezdődött jól a találkozó, aránylag hamar gólt kapott a Vasas, aztán egy vitatható helyzet után tizenegyeshez is jutott hazai csapat, amit belőttek, így már kettő volt oda.

Jött a mérkőzés egyik kulcsmomentuma, Kajtár Linda a 37. percben a tizenhatoson kívül kézzel érintette a labdát, egyből villant a piros. Emberhátrányban játszott tovább a Vasas, Marinescu jött le, hogy a tartalék kapusunk, Menyhárt Krisztina beállhasson – sajnos a szabadrúgást nem tudta védeni, háromgólos hátrányban ment pihenni csapatunk.

Fordulás után Anamaria Vasile szépített egy gyönyörű góllal, de nem talált magára a csapat, újabb két gólt kapott. A mélyvízbe dobott tartalék kapus, Menyhárt kivédett egy tizenegyest, de a kipattanót belőtték, aztán a Vasasnak is összejött egy büntető, ezt Papp Szidónia vágta be. Az utolsó percben ismét kaptunk egy gólt, sajnos kiütéses vereséget szenvedett a Vasas, pedig az ellenfél nem feltétlenül képviselt jobb játékerőt.

Vasárnap 12 óra 30 perctőlkezdődik a Vasas Femina következő mecccse, akkor ki lehet köszörülni a csorbát a Bukaresti Fair Play elleni találkozón. Az biztos, hogy az elsőszámú portás, Kajtár kihagyja a meccset, a fiatal pótkapus és az egész csapat az öt meccs alatt 37 gólt kapó sereghajtó ellen bizonyíthat.

Női labdarúgó Szuperliga, alapszakasz, 3. forduló (elhalasztott mérkőzés)

Târgoviștei ISK – Székelyudvarhelyi Vasas Femina 6–2 (3–0)

Gólszerzők: Sfia (19.), Burcea (38. – 11-esből), Neacșu (41.), Oprescu (55., 61.), Vasile (91.), illetve Anamaria Vasile (46.), Papp Szidónia (75. – 11-esből)

Vezette: Paraluța Cristina Elena, asszisztensek: Florea Bianca és Crăciun Mădălina (mindhárman Ploieşti-ről)

VASAS FEMINA: Kajtár – Péter, Bartalis, Tătar (Berkeczi, 70.), Dávid – Geréd, Caldare, Papp (Krall, 80.), Biró (Ferencz Eszter, 70.), Marinescu (Menyhárt 37.) – Vasile. Edző: Irimie Marcel.

Sárga lap: Vasile, Bartalis.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."