Sport » Foci

Nem tudta kihasználni helyzeteit a Vasas

Hiába játszottak jobban az udvarhelyi lányok Temesváron, nem sikerült a pontszerzés.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Vasas
Vasas Femina, fotó: archívum/Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. november 20., 14:05
0 hozzászólás. 

Temesváron játszotta le utolsó mérkőzését az őszi idényben a Vasas Femina. A KajtárPéter, Bartalis, Caldare, Krall, Dávid, Geréd, Bíró, Marinescu, Papp, Vasile alkotta kezdő nagyszerű játékkal kezdte a találkozót, több helyzetet is kialakítottak, mégis a hazaiak jártak előbb közel a gólszerzéshez.

Egy szögletből történő kapuratekerésnél kellett Kajtárnak nyújtózkodnia, sikerült kapufára tolnia a Vasas kapusának a játékszert. A játékrész további részében szintén a vendégek veszélyeztettek többet, Papp is eltalálta egy lécet.

A második félidő elején a hazaiak egy szerencsés góllal jutottak előnyhöz, egy veszélytelennel tűnő labda megpattant a rossz minőségű gyepen és Kajtár hálójában kötött ki. Húsz perccel a térfélcsere után emberhátrányba is került az udvarhelyi együttes Simona Caldare becsúszását pirossal jutalmazta a játékvezető.

A megzavarodott vendégek hátránya a kiállítás után kettőre nőtt, és hiába szépített Vasile, nem sikerült pontot szerezni. Az hajrában is inkább a Vasas Femina volt a veszélyesebb, Vasile is telibe találta a kapufát, mégis a temesváriaknak sikerült megadni a kegyelemdöfést, így 3-1 arányban nyerték meg a mérkőzést.

Márciusban folytatódnak majd a Szuperliga küzdelmei, a párharcok pontos időpontjai egyelőre nincsenek kijelölve.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."