Sport » Foci

Alakul a kiesés ellen harcoló csapat az SzFC-nél

Már felkészülési találkozókat is játszik az SzFC, több visszatérő van a a kiesés ellen harcoló keretben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfcmse
Ribarics három gólt is lőtt az MSE elleni meccsen. Fotó: SzFC.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2018. február 15., 11:43
0 hozzászólás. 

A bajnokságra való felkészülés negyedik hetében tart az FC Székelyudvarhely labdarúgó csapata, az elmúlt két hétben több barátságos meccset is játszott az együttes. Mészáros Alpár vezetőedző alakítgatja a keretet, jelenleg is többen vannak próbajátékon – egy 18-19 fős keret fog összeállni a márciusban kezdődő bajnokságra.

"Tavasszal nyolc meccsünk van idegenben, hat pedig itthon. A hazaiak közül három az első három helyezettel lesz, tehát ha úgy vesszük, tizenegyszer játszunk kint, háromszor pedig itthon. A tizennégy meccsből legalább 17–20 pontot kell összeszednünk a bennmaradáshoz, azaz a maximális negyvenkettőnek közel felére szükségünk van. Ez pedig piszok nehéz lesz" – nyilatkozta az SzFC honlapjának Mészáros Alpár.

Az FC Székelyudvarhely több felkészülési meccset is játszott már: a Maros megyei bajnokságot vezető Marosvásárhelyi MSE ellen két hete 5-0-ra nyertek, ezen Ribarics (3), Chifu és Izet voltak a gólszerzők, szerdán pedig a vásárhelyiek otthonában, vizes, csúszós, havas pályán lejátszott találkozó 0-0-ra végződött. Azt megelőzően Szászrégennel is játszott hazai pályán az SzFC, a meccset 1-0-ra a vendégek nyerték.

A legutóbbi, MSE elleni meccsen a csapat az Alexandru Coman – Csíki Dénes, Bogdan Mintaș, Székely Ervin, Vízi Tamás – Ajrullahu Izet, Modra Lehel, Bálint Rajmond, Cristian Chifu, Péter Mózes – Ribarics Roland (pályára lépett még Ricardo Filip - kapus, Szabó Géza és Balázs Attila) összeállításban lépett pályára.

Az SZFC február 16-án, pénteken délután fél négytől az FK Csíkszereda U19-es együttesét fogadja az udvarhelyi műgyepes pályán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."