Sport » Foci

Szilárdulni látszik az SzFC kerete

Játékosok mennek, újak jönnek, körvonalazódik az SzFC idei felnőtt kerete.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Nagypalyas_Liga3/FCSZ_kolozsvar
Nagypalyas_Liga3/FCSZ_kolozsvar
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. augusztus 20., 08:27
0 hozzászólás. 

Úgy néz, ki a héten megtörténik a szerződések megkötése a játékosokkal az FC Székelyudvarhelynél. Berkeczi Attila, a klub elnöke elmondta, hogy a szerződések meghosszabbítása illetve megkötése folyamatban van és minden valószínűséggel még a héten meg lesznek. Ettől függetlenül szóban már kiegyeztek a játékosokkal, az idei szezonra a régi játékosok közül öten mentek el és három új játékossal bővült a keret.  

A klub Péter Mózes, Ferenczi Szabolcs, Dénes Botond, Bálint Róbert és Zereş Alin játékosoktól vált meg, az átigazoló Birtalan Barna és Szécsi Barna mellett Veress Zoltán is részt vesz ezentúl a csapat életében. A játékosok szerződéseit egyébként egységesen egy évre hosszabbították, egyedül Veress szerződése fog 3 évre szólni, ha sikerül kiegyezni. A tárgyalások Siméni Attilával (kapus) még folynak, de várhatóan az ő esetében is záros határidőn belül sikerül dűlőre jutni.

Érdeklődésünkre, hogy miért mentek többen, mint ahányan jöttek, Dusinszki Zoltán edző megnyugtatott, hogy a csapat nem látja kárát, illetve nem anyagi megszorításról van szó, hanem csak egyszerűen nem akarják idegen játékossal telíteni a csapatot.

„Nem szeretnénk idegen játékosokkal megtölteni a csapatot és most egyelőre nem kaptunk több játékost, akit leigazolhattunk volna. Ez persze még nem a végső állapot."- mondta Dusinszki. Az FC Székelyudvarhely ma Szovátára utazik, ahol 18 óra 30 perctől játszik a helyi csapattal.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."