Sport » Foci

Konstancán nyertek a lányok

A tengerparti városban lépett pályára a Szentegyházi Vasas női csapata, nagy meglepetésre sikerült térdre kényszerítenie ellenfelét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

IMG_1475
IMG_1475
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. október 18., 21:12
1 hozzászólás. 


Három győzelem, egy vereség, ez a mérlege Székely János lányainak. A román női labdarúgó bajnokság 4. fordulójában a Szentegyházi Vasas Konstancára utazott. Nem úgy alakult a játék, mint ahogy azt előre elképzelték. Mindenki úgy gondolta, hogy egy erős, technikás, tapasztalt csapattal kell szembeállnia a mieinknek, de a mérkőzés megkezdése után nem sokkal kiderült, nem is olyan magabiztos a konstancai együttes.

Hamar ráéreztek a szentegyházi csajok az ellenfél bizonytalanságára és védekezés helyett támadni kezdtek. Szappanyos Tünde lepte meg a hazaiakat, a 19. percben a tizenhatos bal oldaláról elvállalt egy lövést, a labda a hálóban landolt. Vezettek a mieink.

Bő tíz perc elteltével az előző gól szerzője, 25-ről is próbálkozott, a labda a tengerpartiak kapujának bal fölső sarkában kötött ki. 2-0 Nem sokkal később Sándor Emese is betalált, neki négy védőt kellett leráznia, hogy közelről lőhessen. 3-0

Ezután visszahúzódtak a mieink, inkább a védekezésre kellett koncentrálni. A második félidőben a hazaiak irányították a játékot. Több lehetőségük is lett volna a szépítésre, de nem jött össze nekik. Ezzel szemben a mieink még kapufát is rúgtak, de az eredmény nem változott.

Az előrehozott mérkőzésen – a válogatott meccsek miatt két hétig szünetel a bajnokság - harmadik győzelmét gyűjtötte be a Szentegyházi Vasas. Jövő héten ismét egy előrehozott találkozóra kerül sor, szombat 13 órakor a Bukaresti Smart lép a mieink gyepére.

Konstancai SN – Szentegyházi Vasas 0-3
Gól:
Szappanyos Tünde (19., 32.), Sándor Emese (36.)

A tabella megtekinthető a sporteredmények kategóriában.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
szocsi
2009-11-01 13:19:24
hajra csajok jok vagytok!!!!!!!!!!! B)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."