Sport » Foci

Piteştien vérzett el a Szentegyházi Vasas

Remekül küzdött, de újabb vereséget könyvelhetett el a Szentegyházi Vasas női labdarúgó csapata a román bajnokság 12. fordulójában. A Vasas visszacsúszott a 7. helyre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Piteştien vérzett el a Szentegyházi Vasas
Piteştien vérzett el a Szentegyházi Vasas
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. április 02., 11:43
0 hozzászólás. 

A Székely János vezette Szentegyházi Vasas női labdarúgó csapata a román bajnokság 12. fordulójában Piteştire látogatott a FC Alice&Tunes otthonában. A Vasas Papp – Szőke, Popescu, Albert, Elekes – Bertalan, Stroia, Pap, Căldare – Sándor, Filler (játszott még: Balázs) összeállítással kezdett és az első 20 percben remekül is játszott, ám a gól nem jött össze. Sőt ezt követően visszaesett a Vasas tempója és ez meg is bosszulta magát: a 38. percben a hazaiak megszerezték a vezetést, amit a szünetig meg is tartottak.

A második félidőt ismételten jól kezdtek a szentegyházi lányok és hamar össze is jött az egyenlítés: az 54. percben Sándor Emese talált be a hazaiak hálójába. A folytatásban ismételten megvoltak a Vasas lehetőségei, de ezekkel nem tudtak élni. Nem úgy a hazaiak, akik a 80. percben eldöntötték a találkozó sorsát egy szabadrúgást követően.

Székely János a találkozó után elmondta: „A lányok nagyon küzdöttek, hogy meglegyen a várva várt győzelem. Sajnos az akarás nem volt elég, mivel fejben nem voltunk a meccsen. Amit edzéseken gyakoroltunk, azokat nem merték felvállalni a lányok, az utolsó pillanatokban rendre rosszul döntöttünk. A következő fordulóban egy újabb nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen a második helyezett Brazi együttesét fogadjuk."


Női 1. Liga, 12. forduló

FC Alice&Tunes Piteşti – Szentegyházi Vasas 2–1 (1–0)
A Vasas gólszerzője: Sándor Emese (54.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."