Sport » Futsal

Miklós visszatért az SK-ba

Elkészült a teremlabdarúgó 1. Liga menetrendje, a Székelyudvarhely Sport Klub idegenben kezd. Újabb játékos a keretben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

ipse futsal miklós sándor
SK-mezt ölt Miklós Sándor.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. szeptember 07., 08:05
1 hozzászólás. 

Bő egy hét van hátra a futsal élvonal rajtjáig. A Román Labdarúgó Szövetség elkészítette a 2012/13-as idény menetrendjét. A bajnokságba 11 együttes nevezett: a tavalyihoz képest nincs már a pontvadászatban Chiajna, míg két újonc próbál minél több borsot törni a többiek orra alá: a Bukaresti Smart és a CSM Iaşi.

A Székelyudvarhely Sport Klub épp utóbbiak otthonában kezdi el az alapszakaszt szeptember 17-én, 20 órától. „A sorsolással elégedettek vagyunk. Az újoncok valószínűleg megtesznek mindent, hogy szép eredményt érjenek el, de a rutin mellettünk szól. Aztán a Brassót látjuk vendégül, akik tavaly az utolsó helyen zártak. A folytatásban utazunk Kézdivásárhelyre, érkezik a Bukaresti Smart. Ebből a négy találkozóból ha jól jövünk ki, megalapozzuk az idényt" – mondta el portálunknak az SK edzője, Albert István.

ipse futsal miklos sandor

Az edzésekre jelenleg tizenhat fős keret jár, a bajnokságnak három kapussal és tíz mezőnyjátékossal vágnak neki. A csapathoz csatlakozott a volt SK-játákos, legutóbb a másodosztályban az Infopress SE-nél szereplő Miklós Sándor is, aki egyelőre decemberig írt alá – tájékoztatott a tréner.

A Sport Klub eddig egy edzőmeccset játszott, 8–4 arányban múlta felül az IPSE-t. A két együttes pénteken 19 óra 30 perctől ismét megmérkőzik a sportcsarnokban. A tervek szerint jövő héten a Gyergyószentmiklóssal játszana a tavalyi bronzérmes.

Heten a 2. Ligában

A másik udvarhelyi gárda, a Székelyudvarhelyi Infopress SE idén is a másodosztályba iratkozott. A Botorok János által felkészített együttes összetétele nem változott, így a célkitűzés is maradt a régi: a dobogón való zárás.

Hét klub alkotja a teremlabdarúgó 2. Ligát: Marosvásárhely II, Gyergyószentmiklós, Piatra Neamţ, Bukaresti Metropolis, Clinceni, Călăraşi és Udvarhely. A pontvadászat lebonyolítása tornarendszerű, kezdete szeptember 15. Az IPSE október 13-14-én rendez tornát.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pippo
2012-09-07 12:55:49
Hát már hogy ne változott volna az IPSE kerete....a legjobb jött el Miklós Sanyika személyében. :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."