Sport » Futsal

Vadásztrófeának tekinti a Dunărea Călăraşi az FK-t

Az FK Székelyudvarhely a teremlabdarúgó-bajnokság elődöntőjének első találkozóján a Dunărea Călăraşi vendégeként lép pályára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk calarasi22
Legutóbb 4-3-ra győzött az FK a sportcsarnokban. Fotó: Sinka-Király Levente (arhív)
szerkesztoÍRTA: SINKALEVI
2015. április 24., 15:58
0 hozzászólás. 

Az elődöntő első találkozóját április 27-én, hétfőn 18 órától játsszák a Duna-parti együttes otthonában, a mérkőzést nem közvetíti a televízió, az ottani helyi sajtó azonban nagyon várja már a találkozót. Az arenamedia.ro egyik újságírója már a döntőben látja a helyi csapatot, nem győzi dicsérni csapatuk edző-játékosát, Marian Şotârca-t, akinek köszönhetően legyőzték az első körben az esélyesebb Galaci Unitedet.

„Két nyúlat lőtt egy lövéssel, meglesz a harmadik is?''- írja oldalán az arenamedia.ro hírportál, utalva ezzel arra, hogy kettős győzelemmel túl vannak a galaci szindrómán, mert az utolsó öt találkozón nem sikerült ellenük nyerniük, a harmadik nyúl pedig az FK lenne.

A cikk írója felrója az FK edzőjének, Jakab Zoltánnak, hogy nem hívta be a válogatottba csapatuk edző-játékosát, valamint azt is megemlítik, hogy amennyire nem kívánta Şotârca-t a válogatottba, minden bizonnyal úgy nem kívánta azt sem, hogy Călăraşi-sal kelljen megküzdeniük a bajnoki elődöntőben. Mint írják, eljött a visszavágás pillanata, már azt is elképzelték, hogy dupla győzelemmel ejtik ki az FK-t.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."