Sport » Futsal

Kialakította keretét az SK és az IPSE

Mindkét székelyudvarhelyi futsalcsapat, a Sport Klub és az Infopress SE is az utolsó simításokat végzi a hamarosan induló bajnokság előtt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal sport klub, ipse
Döntetelent játszott egymással a két udvarhelyi csapat.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. szeptember 11., 16:03
2 hozzászólás. 

Pénteken este egymás ellen játszott felkészülési jellegű, barátságos meccset a Székelyudvarhely Sport Klub és a Székelyudvarhelyi Infopress SE. Mindkét tréner kísérletezgetett, minden játékosnak megadta a lehetőséget, hogy megmutassa tudását, a meccs 3–3-al ért véget. Ezt követően már ezen a héten véglegesítették a keretet.

A Sport Klub három kapussal, tizenegy mezőnyjátékossal vág neki a jövő kedden (szeptember 18-án) kezdődő 1. Ligának. Albert István portálunknak elmondta, a felkészülési időszakkal elégedett, a sportolók is odatették magukat: „Olyan csapat van kialakulóban, amelyik képes meglepetést okozni a bajnokságban. Amit elterveztünk, azt véghez is vittük, most már hamarosan kemény pontokért megy minden".

sk ipse futsal

Az utolsó teszt pénteken 20 órától lesz Gyergyószentmiklós ellen. Az SK kerete a 2012/13-as szezonra: Péter Róbert, Réti Norbert, Demşa Cristian (kapusok), Szőcs László, Szabó Zsolt, Miklós Sándor, Kovács Alpár, Birtalan Barna, Biró Attila, Bodor Lóránd, Pál Róbert, Jakab Tamás, Képíró Róbert, Ozsváth Arnold (mezőnyjátékosok).

A másodosztályban szereplő Infopress SE-nek még maradt egy hete a tervezett kezdéshez képest. Visszalépett ugyanis a Bukraesti Metropolis, így hat gárda küzd egymással. A versenykiírás is változott így, a csapatok négyszer mérkőznek megy egymással, nem lesz rájátszás. Az első torna szeptember 28-án lesz Călăraşi-on.

Botorok János 16 fős kerettel számolhat. Egyelőre nincs több felkészülési meccs a tervben, igaz, hogy a Sespsiszentgyörgy elleni visszavágó időpontja egyelőre ismeretlen. Ezt valószínűleg a pontvadászat közben játsszák le.

ipse keret

Az IPSE kerete, álló sor: Gagiu Marian (ügyintéző), Molnár Károly, Dénes Barna, Lőrincz István, Tarcsafalvi Csaba, Fodor Attila, László Attila, Mihály Lehel, Gagiu Zsolt, Botorok János (edző), alsó sor: Andrási László, Gergely Tibor, Vass Ferenc, Bak István, Bálint Róbert, Simon Arnold, Boér Attila, Péter Botond.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
robeeka14
2012-09-14 02:23:44
A mérkőzés Udvarhelyen lesz, vagy Gyergyóban? :-)
avatar
axel
2012-09-15 12:44:32
Nem Kovacs Alpar !
El van irva Kovacs Akos neve !Nem Alparnak hivjak!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."