Sport » Futsal

Az utolsó másodpercben kapott ki az SK

Sokáig vezetett, eldönthette volna a székely rangadót a Sport Klub, de a szerencse a Spicommal tartott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sepsi sk futsal
Fotó: Henning János.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. november 20., 19:22
0 hozzászólás. 

A teremlabdarúgó 1. Liga tizedik játéknapján a Székelyudvarhely SK a Sepsiszentgyörgyi Spicom otthonába látogatott. A vendégek a Réti – Szabó, Csíki, Miklós, Szőcs (játszottak még: Birtalan, Biró, Demény) összeállítással tapogatózva indították a mérkőzést. A Spicom ezt kihasználta, már a 3. percben Pânzaru révén szép akció végén előnyhöz jutott. A folytatásban egyik csapat sem alakított ki nagy helyzeteket, azért Réti kétszer is jó ütemben hárított.

A törés a semmiből jött: egy perc leforgása alatt fordított az SK: előbb Miklós készítette le Szőcsnek a játékszert, aki elemi erővel lőtte ki a jobb alsót. A 13. percben már 1–2-őt mutatott az eredményjelző, Demény ugratta Birtalant, aki a kimozduló kapus mellett elgurította.

Megélénkült a meccs: a 19. percben Réti bravúrja kellett, hogy ne legyen egyenlő, míg a szünet előtt Csíki ajtó-ablak szituációban nem tudta bevenni a kaput.

A második félidő elején Szőcs robogott végig a háromszékiek védősorán, okosan passzolt Biróhoz, akinek formalitás volt a gólvonalon túlra juttatni a játékszert (1–3).

sepsi sk futsal

Az előny tudatában visszaállt védekezni a Sport Klub, nem sok területet adott ellenlábasának, innen pedig pár ellentámadást kezdeményezett. A 33. perctől kockáztatnia kellett a sepsiszentgyörgyieknek, mezőnyjátékosra cserélték kapusukat.

Az SK előtt megvolt a lehetőség, hogy feltegye az i-re a pontot. De a semmiből, egy hosszas támadást követően szépítettek, Réti védése után egy kipattanót Csoma Ferenc vágott be. Itt még nem volt vége, mert Mánya pillanatok alatt kiegyenlített, egy lecsorgó labdát tuszkolt be közelről (3–3).

A hazaiak nem elégedettek meg a döntetlennel, így továbbra is maradt a mezőnyjátékos a kapus helyett. A slusszpoén az utolsó pillanatokban jött. Egy kezezés után Şerbannak passzolták ki, aki mintegy tíz méterről elemi erővel küldte a felső léc alá.

A Sport Klub nem érdemelte meg a vereséget, de a végére nagyon elfáradt, ez pedig meglátszott a teljesítményen. Amennyiben jobban kihasználta volna helyzeteit, eldönthette volna az összecsapást. A végjátékban pedig nem volt meg a kellő hidegvér sem.

A tavalyi ezüstérmesnek ezúttal segített Fortuna istennő is.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 10. forduló:

Sepsiszentgyörgyi Spicom–Székelyudvarhely Sport Klub 4–3 (1–2)

Gól: Pânzaru (3.), Csoma (37.), Mánya (38.), Şerban (40.), illetve Szőcs (12.), Birtalan (13.), Biró (24.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."