Sport » Futsal

Becsületből továbbnyomják az SK-sok

Egyelőre kilátástalan a fennállásának tizedik évfordulójára készülő Székelyudvarhely Sport Klub anyagi helyzete. A sportolók a folytatás mellett döntöttek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal, sk
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. január 30., 23:12
0 hozzászólás. 

Tegnap portálunkon már jeleztük, a klub vezetősége tudatta a csapattal, hogy nem sikerült megegyeznie egyelőre azzal a befektetővel, amely hosszú távú SK-finanszírozásban gondolkodik. A kedd esti edzést követően mondták el a játékosoknak, hogy mire számíthatnak. Még az is a levegőben lógott, hogy a gárda nem lesz ott a pontvadászat folytatásánál.

A csapat tagjaira bízták, hogy együtt hozzák meg a határozatot: folytatják ilyen zavaros, kilátástalan helyzetben vagy a megszűnés mellett döntenek. A játékosok becsületbeli ügynek tekintették, hogy Székelyudvarhelyen folytassák pályafutásukat.

Előbb a gárda edzőjét, Albert Istvánt kerestük fel. Mivel gyerekcsapatokat is edz, illetve testnevelő tanár is Szentegyházán, felvetődött, hogy feláll a kispadról, bármi is lett volna tanítványai döntése: „A fiúk arról tájékoztattak, hogy ott leszünk a továbbiakban is az élvonalban. Ilyen körülmények között én sem fordíthattam hátat nekik. Bizakodunk, hogy időközben megoldódik a felmerült probléma. A keret összes tagja folytatja, tehát türelemből jelesre vizsgáztak. Le a kalappal a srácok előtt".

Információink szerint az SK két meghatározó játékosát, Szőcs Lászlót és Szabó Zsoltot a téli szünetben megkereste egy hazai klub. Ők sem igazolnak el, hanem együtt marad az együttes.

Péter Róbert, az SK csapatkapitánya is lát valamiféle megoldást az anyagi helyzetre: „Nehéz döntés elé állítottak. Nincs konkrét válasz arra, hogy jobb lesz-e, de bíznunk kell benne, hogy érkezik a befektető. A tízéves évfordulón nem szűnhetünk meg. Persze, időközben ha úgy látjuk, hogy semmi sem változik, akkor újból meg kell vizsgálnunk, hogy hogyan tovább".

A Székelyudvarhely Sport Klubnak szombaton a Brassói Inter otthonában kell pályára lépnie.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."