Sport » Futsal

Az adakozó kedv az SK vesztét jelentette

Nagy előnyt adott ellenfelének a Székelyudvarhely Sport Klub. Idegenben ezt már nem is tudta ledolgozni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal, sport klub
Fotó: Kakasy Botond/archív.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. február 17., 18:15
1 hozzászólás. 

A 15. forduló meccseit rendezték a teremlabdarúgó 1. Ligában, a Székelyudvarhely SK a Bukaresti Smart otthonában lépett pályára. Ebben az évben még mindkét találkozóját nyerte a bronzérmes, de a fővárosiak ellen már a hazai meccsen is alaposan megizzadt, hogy végül egy pontot itthon tudjon tartani.

A vendégek a Péter – Szabó, Kovács, Bíró, Szőcs (játszott még: Csíki, Miklós, Birtalan) összeállítással kezdtek. Az első játékrészben mindkét gárda a biztonságra törekedett, így jobbára mezőnyjáték folyt a pályán. Az egyetlen gólt ebben a félidőben a vendéglátók jegyezték egy távoli próbálkozás irányt változtatott egy lábon, így becsapta kapusunkat. A legnagyobb SK-helyzetet Bíró hagyta ki, ellentámadás után kapufát lőtt.

A pihenő után sok minden változott. Elsősorban az udvarhelyiek egyre többet kezdtek hibázni, az eladott labdákból pedig rendre ellentámadás, majd hazai gól lett. A 32. percben elképesztő eredményt, 4–0-át mutatott a tábla. De még korántsem volt vége.

Mindent egy lapra feltéve rohamozni kezdett az SK, gyorsan talált is két gólt Birtalan és Csíki révén. Csakhogy a saját kapu előtt az ellenfélnek passzolt játékszer a meccs sorsát is nagyban megpecsételte, a 35. percben 5–2 lett az állás.

Bíró betalált, majd mezőnyjátékosra cseréltük kapusunkat. Legalább a döntetlenért rohamozott a Sport Klub, Birtalan találata pedig azt jelentette, hogy másfél perccel a vége előtt egyetlen gólra faragta a hátrányt a csapat. A végjátékban már nem sikerült a bravúr, elszenvedte első vereségét ebben az évben az SK.

A lefújást követően Albert István edző így értékelt portálunknak: „Nem az ellenfél nyerte meg a meccset, hanem mi adtuk oda ezt a győzelmet. Az egyéni hibáink végzetesek voltak. Azért ismét megmutattuk, hogy fel tudunk állni vert helyzetből, de ezúttal nem sikerült a pontszerzés".

A válogatott szereplése miatt most két hétig áll a bajnokság. A Sport Klub legközelebb egymás után két meccset játszik a Galaccal, előbb a kupában, majd a pontvadászatban.

Teremlabdarúgó 1. Liga. 15. forduló:

Bukaresti Smart–Székelyudvarhely Sport Klub 5–4 (1–0)

Gól: Birtalan Barna 2, Bíró Attila, Csíki Dénes.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Baboka
2013-02-18 12:19:40
Jeno, hol a penz?
Sajnos penz nelkul eleg nehez. Jeno penze mikor erkezik? A fiuk megerdemelnek...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."