Sport » Futsal

A legvégén az SK nevetett

A hazaiaknak állt a zászló, de a lefújás előtt néhány másodperccel lőtte a győzelmet jelentő találatot Székelyudvarhely SK.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sport klub, focssani, futsal
Fotó: Kakasy Botond/archív.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. március 11., 20:32
2 hozzászólás. 

Hétfőn este az FC Focşani otthonában lépett pályára a Székelyudvarhely Sport Klub a teremlabdarúgó élvonal alapszakaszában. A cél az volt, hogy visszavágjon az őszi idényben elszenvedett hazai (7–8) vereségért, ugyanakkor helyet tudjon cserélni az ellenféllel a tabellán – feljönni a negyedik pozícióba.

Az SK a Péter – Kovács, Szőcs, Szabó, Bíró (játszottak még: Birtalan, Képíró, Bodor) összeállítással kezdett. A meccs elején teljesen irányították a játékot, több helyzetet is kidolgozott, de ezek rendre kimaradtak. Az első találatra egészen a 18. percig kellett várni, de akkor az ellenlábas talált be, kialakítva egyben az első félidő eredményét is (1–0).

A pihenő után gyorsan egyenlített a vendégcsapat: Szőcs vette be a házigazdák kapuját. Innen kezdve lezárták a területeket a csapatok, inkább a biztos játékra összpontosítottak. Jó sokáig nem is volt semmiféle jegyzetelnivaló, de aztán a 37. percben egy szögletet követően ismét a Focşani szerzett előnyt (2–1). Kockáztatnia kellett az udvarhelyieknek, mezőnyjátékosra cserélték kapusukat. A húzás az elsőre nem jött be, igaz, hogy nem üres kapura lőtte a gólt a hazai gárda (3–1).

Még két perc volt hátra, amikor emberelőnyös helyzetet kihasználva Kovács akcióból, majd pár pillanatra rá ellentámadásból egyenlített (3–3). Mikor már mindenki a pontosztozkodással számolt, akkor Szőcs gólja SK-győzelmet jelentett. Még 14 másodperc volt hátra, amikor a tavalyi bronzérmes átvette a vezetést, illetve megszerezte a diadalt jelentő találatot.

Albert István, az SK edzője a meccs után így értékelt portálunknak: „Az idegek harca volt. Amennyiben az első félidőben élünk a lehetőségeinkkel, akkor nem kellett volna ekkorát küzdenünk. A fiúk nagyon odatették magukat, örvendünk, hogy meglett az eredménye. Nagyon labilisak vagyunk, egyszer fenn, máskor lenn. Ma mi kerültünk föléjük".

Teremlabdarúgó 1. Liga. 17, forduló:

FC Focşani–Székelyudvarhely Sport Klub 3–4 (1–0)

Gól: Szőcs László (22., 40.), Kovács Ákos (38., 39.)



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Gima
2013-03-12 15:56:48
kerdes
Az első találatra egészen a 18. percig kellett várni, de akkor az ellenlábas talált be, kialakítva egyben az első félidő eredményét is (0–1)
Nem 1-0 ? :)
avatar
jozsacsongor
2013-03-12 19:18:05
helyes észrevétel, a mi szempontunkból 0-1 :D

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."