Sport » Futsal

Kilencen már aláírtak az FK-hoz

Napi egy edzéssel hangol a bajnoki rajtra az újonnan alakult teremlabdarúgó-csapat. Csoma Ferenc más együttest választott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal
Szabó továbbra is Udvarhelyen folytatja.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. augusztus 07., 15:27
0 hozzászólás. 

Kilenc játékos már ellátta aláírásával a Futsal Klub Székelyudvarhely által ajánlott szerződést, páran kivárnak, Miklós Sándor úgy fest az Infopress SE-t választja, míg Csoma Ferenc a héten ajánlatot kapott a bajnok Marosvásárhelytől, így ő ott folytathatja pályafutását.

Klein László, Réti Norbert, Szőcs László, Mánya Szabolcs, Szécsi Barna, Mihály Zoltán, Szabó Zsolt, Bíró Attila és Kovács Ákos döntött. Ök már az FK-játékosai, ezen a héten aláírtak. Birtalan Barna a tegnap érkezett haza, nagy valószínűséggel ő is elfogadja a feltételeket. Péter Róbert, Balázsi Csaba és Péter Mózes még kivárnak.

Az edző, Jakab Zoltán portálunknak elmondta, naponta tartanak kétórás edzést, ezeken a foglalkozásokon 12-14-en vannak. „A bajnoki idény alatt mintegy tizennégy játékossal kell számolni. Hétvégén lesz egy barátságos meccsünk egy helyi fiatalokból álló csapattal. Még nem tudtunk más csapattal találkozót egyezni, mert még sehol sem kezdték el a felkészülést" – tette hozzá.

A bajnokság sorsolását elhalasztották augusztus 20-ára, minthogy az alapszakasz rajtja is csúszott egy hetet, így szeptember 1-jén kezdődik. Az elképzelések alapján már a jövő héten tudnak egyezteteni barátságos meccseket a közeli együttesekkel (Gyergyószentmiklós, Marosvásárhely).

A klub hivatalos bejegyzése is folyamatban van, ahogy ez meglesz, akkor elkezdődhet a támogatói szerződések megkötése is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."