Sport » Futsal

A Galaccal kezd az FK

Tizenkét csapattal rajtol idén is a teremlabdarúgó 1. Liga. A klubok megválasztották vezetőtanácsbeli képviselőjüket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal
Szűk két hét van a bajnoki rajtig.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. augusztus 20., 15:27
0 hozzászólás. 

A tragikus körülmények között elhunyt Sorin Ţerbea helyére a jelenleg másodosztályú Piatra Neamţ vezetőjét, Cristian Vornicut választották meg a csapatok képviselőjüknek a vezetőtanácsban. Eldőlt, hogy idén is tizenkét együttes indul az 1. Ligában. A tavalyi mezőnyhöz képest a Brassói Inter nem lesz ott, helyette a CS Târgovişte szerepel, a másodosztályból a Dunărea Călăraşi vállalta a megmérettetést. A Dava Déva átalakult Dévai Fiattá, a Sport Klub helyett pedig az FK Székelyudvarhely lesz ott.

A lebonyolítási rend is hasonló: az alapszakaszt követően az első nyolc helyezett folytathatja a rájátszásban a harcot a bajnoki címért – immár kieséses rendszerben. Kisorsolták a menetrendet is, szeptember 1-én az udvarhelyiek hazai környezetben fogadják a Galaci United gárdáját, egy hétre rá Kézdivásárhelyre utaznak. Ezt követően két hétig áll a pontvadászat – a válogatott Eb-selejtezőmeccsei miatt –, majd a Sepsiszentgyörgyi Spicom látogat az FK-hoz.

Az FC Székelyudvarhely tovább folytatja a hangolást az élvonalbeli rajtra, hétfőn a Kézdivásárhelyi KSE otthonában vendégszerepelt, 5–3-as félidőt követően 9–7 arányban nyert a Jakab Zoltán által irányított együttes (gól: Mánya, Szőcs, Szécsi 2-2, Szabó, Birtalan, Miklós T.). Szerdán újabb barátságos találkozót játszanak, 18 órától a városi sportcsarnokban fogadják a címvédő Marosvásárhelyi City'us-t.

Az IPSE a 2. Ligában folytatja

A keddi, bukaresti gyűlésen részt vettek a másodosztályban szereplő klubok képviselői is. A tavalyi idényt a második helyen záró Székelyudvarhelyi Infopress SE ismét nevezett a bajnokságba. A meglévő Marosvásárhelyi City'us II, a Clinceni, a Gyergyószentmiklós és a Piatra Neamţ mellett beiratkozott három újonc is: Segesvár, Nagyszeben és Buzău. Az még kérdéses, hogy a Brassói Inter ott lesz-e az indulók közt. Ez a héten dől el, ezt követően pedig itt is kisorsolják a menetrendet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."