Sport » Futsal

Távolról életveszélyes az FK

Remek első, jó második félidővel lesöpörte a pályáról a házigazda Kézdivásárhelyet az FK Székelyudvarhely.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. szeptember 10., 20:11
0 hozzászólás. 

Kedden, késő délután kezdődött el az idény az FK Székelyudvarhely számára, rögtön a második forduló meccsével (az elsőt szeptember 18-ra halasztották). A futsal élvonal összecsapásán a Kézdivásárhelyi KSE otthonában vendégszerepelt a Jakab Zoltán által irányított gárda.

A vendégek a Klein – Mihály, Szabó, Szőcs, Mánya (pályára lépett még: Péter – Birtalan, Szécsi, Miklós, Bíró, Kovács, Balázsi) összeállítással kezdtek, három kecsegtető helyzetet is kihagytak, aztán a 7. percben Szőcs elcsípett egy labdát, kilencről hatalmas erővel küldte azt a léc alá. Innen kezdve potyogtak a gólok: Szécsi oldalberúgást követően védhetetlenül küldte a hálóba a játékszert, Mánya is távolról volt eredményes (0–3).

A háromszéki szépítő találatra Mihály szögletből bombázta a negyediket, majd egy Szőcs-Birtalan összjátékot követően utóbbi állította be az első félidő eredményét (1–5). Az FK bajnokesélyeshez méltó játékot mutatott be ebben a játékrészben.

A pihenőt követően kissé visszaesett a fiúk ritmusa, ezt az ellenlábas kihasználta, találatot ért el, illetve Klein (aki a csapatkapitányi karszalagot viselte) három védése is kellett, hogy ne legyen szorosabb a meccs. A 26. percben Mánya gyönyörű szép gólja, a pálya bal sarkából, az alap- és az oldalvonalhoz közel leadott lökete zúdult a kapuba, megnyugtatta a kedélyeket (2–6)

A folytatásban csak egy csapat volt a pályán, a tréner lassan minden benevezett játékosának lehetőséget adott, de így sem állt le a gólgyártás: a fiúk tizenegynél álltak meg, imponáló, néha szemet gyönyörködtető játékkal debütáltak a pontvadászatban.

Érdekességképpen az FK a találkozó során tíz gólt a félkörön kívülről szerzett.


Teremlabdarúgás 1. Liga, 2. forduló


Kézdivásárhelyi KSE – FK Székelyudvarhely 2–11 (1–5)


Gól: Gáll Attila (13.), Szabó Sándor (23.), illetve Szőcs László (7.), Szécsi Barna (9.), Mánya Szabolcs (13., 26.), Mihály Zoltán (15., 37., 38.), Birtalan Barna (18., 30., 40.), Szabó Zsolt (28.)

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."