Sport » Futsal

Péppé zúzta ellenfelét az FK

Tízgólos győzelmet aratott hazai környezetben az FK Székelyudvarhely a futsal élvonal szombati játéknapján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk székelyudvarhely, iasi, futsal
Fotó: Csedő Attila.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. október 12., 19:28
0 hozzászólás. 

Tizenegy percig tartott a CSM Studențesc Iaşi ellenállása a teremlabdarúgó 1. Liga ötödik fordulójában, onnan kezdve csak a házigazdák voltak a pályán, egymás után rúgdosták a gólokat, unalomba fulladt a mérkőzés. Az FK Székelyudvarhely a Klein – Mihály, Szabó, Mánya, Szőcs ötössel kezdett, az összecsapás során a benevezett keret összes tagja megkapta a lehetőséget (Réti – Miklós, Szécsi, Bíró, Birtalan, Kovács, Balázsi).

Két Klein-védéssel indult a meccs, akkor azt gondolhattuk volna, hogy egy szoros, jó meccset láthatunk. A 3. percben egy szögletet követően Szabó szolgálta ki Mihályt remekül, aki a jobb alsóba vágta a játékszert. A párharc a 11. percben „halt meg": Szőcs ellentámadást követően a kimozduló kapus felett akarta átejteni, Grigoraş kézzel belekapott, de mivel a félkörön kívül tette ezt, kiállították. A szabadrúgást Mánya váltotta gólra.

Innen kezdve csak jegyzetelnünk kellett, hogy ki szerzi a találatokat, a cserekapus nem ütötte a szintet, de a vendégek alatt is fogyott a talaj. Az FK nem kegyelmezett, Szőcs, Szécsi, Mánya is bevágta a maga helyzetét, sőt Mihály a második gólját is megszerezte: 6–0 volt a szünetben.

fk iasi futsal

A második félidőben sem tört meg a lendület, a második vonal játékosai is megkapták a lehetőséget a bizonyításra, éltek is vele. A közönség önmagát szórakoztatta, kérte a tizedik, majd a tizenegyedik gólt is. Ha már kérték, megkapták, a jelenlegi szövetségi kapitány, Nelu Stancea által irányított ellenfélnek a lefújás előtt négy másodperccel sikerült a szépítés, 11–1 arányban küldte haza őket az udvarhelyi alakulat.

Nem csoda, hogy az edző, Jakab Zoltán elégedetten összegzett: „Ez volt az első meccsünk, amikor a legtöbb ideig játszottunk jól. Végig komolyan vettük a találkozót, jól is teljesítettünk. Még ha ilyen nagyarányú győzelemnél is úgy vélem, hogy megérdemelten nyertünk. Sok biztató jel volt, ami a jövőben a csapat hasznára válhat".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 5. forduló:

 

FK Székelyudvarhely–CSM Studențesc Iași 11–1 (6–0)

Gól: Mihály Zoltán (3., 17.), Mánya Szabolcs (11., 25.), Szőcs László (12., 25., 39.), Szécsi Barna (14., 24.), Birtalan Barna (30.), Balázsi Csaba (35.), illetve Pricop (40.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."