Sport » Futsal

Az esélyesebbek jutottak tovább

Az IPSE kiesett, az FK továbbjutott: az első osztályban játszó futsalcsapatok mentek tovább a negyeddöntőbe. Két jó meccs volt a csarnokban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

ipse galac-3
Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 22., 16:48
0 hozzászólás. 

Az IPSE Sport Klub az első perctől nekifeszült az első osztályban is jól játszó Galaci Unitednek, a Botorok János által dirigált udvarhelyiek többet tartották a labdát, mindezek ellenére már az első félidő végén 0-3-at mutatott az eredményjelző. Néhány hibából a vendégcsapat olyan előnyt szerzett, amit nagyon nehéz lett volna kiegyenlíteni, mert nagyon jól védekeztek a galaciak. Vannak még csodák alapon az IPSE bátran harcolt a második félidőben is, de csak egy szépítő gólra futotta, egy jobboldali beadás egy galaci játékosról pattant a hálóba.

ipse galac-1A bajnokság következő turnéját Segesváron játsszák március 9-10-én, az IPSE a Clinceni-i Uniteddel és a Marosvásárhelyi City Us 2-vel játszik, jelenleg második a tabellán.

A Clinceni United éppen az FK-nál vendégeskedett, habár pályaválasztó volt, a csapat úgy döntött, hogy itt játsszák le a kupameccset. Sok esélyük nem volt, az FK félgőzzel legyőzte őket, de azért volt néhány szép megmozdulásuk.

fk futsal-2Három góljuk látványos volt, a negyediket és az ötödiket saját térfelükről lőtték (ekkor vészkapusos játékot játszott az FK), de az udvarhelyiek gyakorlatilag akkor kerültek helyzetbe, amikor akartak – tény viszont az is, hogy a tizenhárom találat (Mihály Zoltán 1., 38. perc, Mánya Szabolcs 4., 5., 13., Szőcs László 6., 33., Miklós Tamás 9., Kovács Ákos 10., Szécsi Barna 23., Szabó Zsolt 31., 39., Péter Mózes 34.) mellett legalább kétszer ennyit elhibáztak a sárga-kékek.

Románia Kupa, nyolcaddöntők

Székelyudvarhelyi IPSE SK–Galaci United 1–3 (0–3)

Székelyudvarhely FK-Clinceni-i United 13–5 (73)


címkék: FK IPSE Galac Clinceni

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."