Sport » Futsal

Megnyert meccsen veszített pontokat az FK

5–1-re vezettünk a vége előtt tíz perccel, mégis szinte kikaptunk. Hatalmasat hajrázott a házigazda Sepsiszentgyörgy.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sepsi fk 1
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. november 01., 21:17
0 hozzászólás. 

A székely rangadót az FK kezdte jobban Sepsiszentgyörgyön, hiszen alig négy perc alatt már két találatot is bevitt a Klein – Mihály, Mánya, Szécsi, Szőcs (a mérkőzésen pályára lépett még Biró, Szabó, Birtalan és Kovács) kezdősor, a házigazdák ugyan faragtak a hátrányból, de a kitűnő formában játszó Szőcs még egy szépségdíjas gólt rúgott. Az első játékrész egyértelműen az udvarhelyieké volt, a tavalyi idényhez képest elég sok változáson átment SF (távozott három spanyol játékos, de ugyanennyi érkezett is, köztük a kapus) bizonytalankodott.

sepsi fk 2

A második játékrészt is az FK kezdte jobban, Mihály góljával már 4-1 volt ide a 23. percben, sőt a fekete-sárgában játszó udvarhelyiek még ezután is sok lehetőséget elpuskáztak a szentgyörgyi kapu előtt. Azonban a házigazdák vészkapusos játékra váltottak, de egyből ez sem jött be nekik, Mihály az ötödik FK-gólt is megszerezte saját térfeléről.

Azonban a házigazdák rákapcsoltak, a spanyol idegenlégiósok egyik gólt lőtték a másik után, hiába kért időt az FK, nem tudta kivédekezni a szentgyörgyiek rohamait, akik három perccel a vége előtt kiegyenlítettek. Az SF az utolsó perceket is uralta, a vége előtt két másodperccel Szécsi a gólvonalról mentett.

sepsi fk 4

Az FK kitűnően játszott a találkozó nagy részén, viszont a hajrát már nem bírta, a házigazdák pedig szinte megfordították az állást, így mindkét csapat be kellett érje az 1-1 ponttal.

A következő meccse is nagyon nehéz lesz az FK-nak, november 11.-én 17 óra 25 perctől az ezüstérmes Marosvásárhelyi City 'us-t fogadja a sportcsarnokban, a találkozót a Digi Sport Televízió a tervek szerint közvetíteni fogja.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 9. forduló

Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal – FK Székelyudvarhely 5–5 (1–3)

Gólszerzők: Máté (10.), Mario Duque (32., 36., 37.), Espinar (33.), illetve Szécsi (3.), Szőcs (4., 11.), Mihály (23., 29.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."