Sport » Futsal

Padlóra küldte az FK az ezüstérmest

Felmosta a sportcsarnok padlóját az FK az egymással is veszekedő vásárhelyiekkel. Biró Attila négyet vágott, a meccs embere volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Biro Attila
Biró (3-as mezben) szép mozdulattal az első gólt lövi. Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. november 11., 22:09
0 hozzászólás. 

Szinte teljesen megtelt kedden este a székelyudvarhelyi sportcsarnok, akárcsak a régi szép időkben, a vendégekkel is jöttek szurkolók. A veretlen vásárhelyi csapat egyből nekitámadt az FK-nak a sportcsarnok közönsége előtt de a sárga-kékek jól állták a sarat, sőt kontrákból nagyon veszélyesek is voltak.

Egy-egy kapufával melegített a két csapat az első percekben, Bogdan Sorescu játékvezető is próbált főszereplő lenni, például portálunk fotósát küldte el olyan helyről, ahonnan korábban se ő, se más, de ugyanakkor Moldovan félkörön kívüli kezezését nem vette észre. Ennek ellenére a főszerepet másra osztották ma este.

fk city 1111-5

A húszéves Biró Attila ugyanis a hetedik percben elemi erővel lőtte ki a jobb felsőt egy elentámadás végén, két perccel később közelről vette be a vendégek kapuját, ugyanis nem figyeltek rá egy szöglet után. A 12. percben egyedül meglódulva a kapus lábai között gurított a kapuba. 3–0 ide, klasszikus mesterhármas, tombolt a sportcsarnok!

Szünetig a vendégek ugyan próbálkoztak, de Klein is nagyon jó napot fogott ki, verhetetlen volt. Lefújás után összekapott a két csapat, Gabriel Dobre ütött hozzá alattomosan Szécsihez, miközben az egyik játékvezetőnek magyarázott, kakaskodás, majd öltözőbe vonulás lett a vége.

fk city 1111-14

„Ne üljetek fel a provokációnak!" – tanácsolta egy törzsszurkoló a második félidő kezdése előtt, az FK pedig nemcsak az ő tanácsát, hanem Jakab Zoltán intelmeit is megfogadta. Az ellenfél vészkapusos játékra váltott, de szinte egyből elkaptuk őket egy labdafelhozatalánál, a gólszerző – na, ki más? – ismét Biró volt.

fk city 1111-7

Támadásnál mi is vészkapusra váltottunk, a védekezésünket először az ifjabbik Csoma, Alpár tudta megtörni, de két perc múlva nagyjából eldőlt a meccs: a vészkapus Al-Ioani Ion Szécsi kapuba tartó emelését a hatoson kívül húzta le, egyből villant a piros lap.

De egyből ki is egészültek a fekete mezesek, mert Szőcs a szabadot kegyetlenül bevarrta a felsőbe, már 5-1 volt az FK-nak.

fk city 1111-13

Járatták a labdát a vendégek, de ismét elhibázták, Szőcs lépett meg és az új vészkapust, Mimi Stoicát mattolta, ekkor már a közönség is rázendített a „Vásárhelyi legények, hatot kaptak szegények!" rigmusra, az utolsó két percben pedig a padon ülők is lehetőséget kaptak.

A vendégek jól láthatóan egymás között is veszekedtek, a sugipula folyamatosan olvasható volt a szájakról. A végjátékban szépített a City 'Us, de húsz másodperccel az utolsó sípszó előtt Birtalan Barna még egyszer döfött, és együtt örülhetett a fél percnyi debütálási időt kapó, húsz éves Péter Leventével is. 

No meg az egész csapattal és a közönséggel: zengett a „Szép volt fiúk!" és a székely himnusz, Birót a levegőbe dobálták társai, szűnni nem akart a taps. Mint a régi szép időkben.

Abszolút megérdemelten, taktikusan játszva, ellenfelének esély sem adva győzött az FK, feledtette a dévai vereséget és a sepsiszentgyörgyi ponthullatást.


Teremlabdarúgó 1. Liga, 10. forduló


FK Székelyudvarhely – Marosvásárhelyi City 'Us 7–2 (3–0)

Gólszerzők: Biró (7., 9., 13., 24.), Szőcs (28., 36.), Birtalan (40.), illetve Csoma A. (26.), Dániel Raymond (38.)

FK: Klein – Mihály, Mánya, Szőcs, Szécsi. Csere: Péter R. – Biró, Kovács, Szabó, Birtalan, Simon, Miklós, Péter L.     Edző: Jakab Zoltán

City 'Us: Moldovan – Dobre, Stoica, Csoma A., Al-Ioani. Csere: Covaci, Nicușan, Burenos, Dániel R., Csoma F.     Edző: Kacsó Endre

Sárga lap: Mánya, illetve Dobre

Piros lap: Al-Ioani



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."